Rizeligelin Tanem19 dax supergro diye vazelin tarzı krem var diplerine sürüp sar saçını düzenli kullan çok işe yarıyor internetten bi araştır canım ben onunla uzatmıştım
Tanem19 Rizeligelin onu kullanmıştım bugun yine aldım indirimdeydi malum küçük bebeğim var biraz sıkıntılı olucak kolay arınmıyor çünkü
Hll20 Tanem19 doai keratin sütü aldm canm. Ayda 3-6cm uzama sagliyormus. Deneyecegim bakalm. Eylül öztürkte gördüm onda baya ise yaradi.
Masalinannesiii Cem markette var restorex sampuan vede terebentin yagi cam yagi yani . Icine 30 damla damlaticaksin 750 ml şampuanın. Benim saclarim boyle uzadi cok guzel uzatiyo tavsiye ederm
Tanem19 Busraoxuz kendi kuaförüme gidemedim bebeğim küçük diye evime yakın başka biryere gittim ve kaç kes söyledim 2 veya 3 parmak alın diye ona rağmen bu sekilde yaptı ders olsun banada
Rizeligelin Tanem19 evet çok zor arınıyor önce kuru şampuan deniyormusunuz su deydirmeden birde restorex sampuanın içime doğum kontrol hapı ile çam telabentini deneyin denemediyseniz onunda vücuda değdirmemek gerekiyor o zorluğu var
Tanem19 Small_lion başka bi kuaförle konustum kaynağı tavsiye etmiyorum dedi saçlarını çok yıpratır dedi
Small_lion @Tanem19 yoo mikro kaynaklar aslında çok yıpratmıyor belli araliklarla cikartip bakimda yapiyorsunuz ama eski sistemler için evet onlar görüntü olarak da kötüydü
Tanem19 Asyam41 nasıl sinir oldum ya zaten zor uzayan bir saç yapısına sahibim hamileliğimde güzel uzamıştı
Asyam41 Tanem19 bende kestirdim bilerek omuzdan biraz asada yaza dogru omre yaptırıcam kısa saç bebekle kolaylık bence
113645 Tanem19 aslında ıyı olmustur oyle dusunun hamılelık lohusalık coook dokuluyor en azından bende oyle oldu ugrasamadım bazen kurutmaya halım olmuyo bende kestircem kısacık ıns.