buket08 Bide bebeğim çok küçük şuan endişe ediyorum tek yıkamaya mecbur akşam eşimin gelmesini l bekliyorum 6 yi buluyor tek başıma duşta yıkamanjn kolay yolunu bulsam öğlen de yıkarım misler gibi uyur gazda var hep rahat eder ama tek cesaret edemiyorum
caylavyu buket08 Yazın her akşam yıkıyorum Şuan havalar hala serin gün aşırı o yüzden. Her bebekte değişiyor bazı bebekler akşam yıkanınca uykusu açılıyor, bazıları mayışıyor deneyip gözlemlemek en doğrusu
Uykusuzhergeceeee buket08 evet kolay oluyor ama bazı bebeklerde ters tepiyor deneyin bakalım. Rutin oluşturursanız rahat eder hem suyu çok sever
Zuzumam senkendinideligibiyaptinya Canım hiç alakası yok bitki mi bu. Tamamen alışkanlık. 14 aylık 85 cm boyu kız bebek. 10 aylık koşuyordu. Ben yalnızdım hep banyodan korkuyordum elbise giydirmeye korkuyordum. Öğretecek kimse yoktu korka korka zamanla alıştım. Banyo zamanı gelince stres olurdum.Allahtan kusan kirleten bebek olmadı .
Maka_Paka Zuzumam Suda rahatlar ve sakinlerler, gazı varsa suda gider. Yanlış bilgi vermeyelim. Şu bebekler için oldukça iyidir
Busraata33 buket08 hep akşam yıkarım uyku rutini oluşturdum hergün yıkıyorum Yenidoğandan beri rahat rahat uyuyor 8aylık Şuan.