buket08 Bebeklerinizi ne sıklıkta yikiyorsunuz akşam saati yıkayıp uykuya geçiş kolay olur mu acaba 1 aylık bebeğim
alinduhatg buket08 her gün yemekten sonra yıkıyorum sonra uyuyor . Gündüz yıkamıyorum çünkü dışarı çıkma durumu olur üşür diye
kahvemsadeolsun buket08 Bizim oralarda “Bebek dediğin suda büyür. ” derler. O sebeple her akşam yıkanması bence normal olan. Ama tabi her akşam şampuan vs. kullanılmaması gerekir. Güzel bir duş, masaj ve uyku. 31 aylık oğlum günde belki iki kez yıkanıyor. (Etkinlik ve yemek sebebiyle çok kirleniyor)
Poyrazdemir2 buket08 biz 23 günlüğüz hava güzelse her sabah yapıyorum eğer biraz kötüyse 2 günde bir ama 2 günü geçmez asla yenidoğan çocuklar çok çabuk kirleniyorlar hele de saçları çok çabuk yağlanıyor günlerce yıkamamışsın gibi 😂
diana96 Her akşam mutlaka, oda ve su sicakliği ayarlayip sonra masaj, emme sonra uyku ,çok severler bu rutin
buket08 Ben şuan 2 günde bir yıkıyorum 40 zaten yeni çıktı hep akşam üstü olmadan yikiyorduk mis gibi uyuyodu bende artık istiyorum akşam saati yikiyim rahat rahat uyusun her gün yikasak bişey olur mu endişe etmiştim
Oglumvebennnn buket08 40 gün hergun yıkadık sonra gün asirir ve akşam 7.30 bazen 8 sonr uyku buna aşılar da dahil
Deletedmom_117 buket08 Havalar isinmadi henüz hergun yıkamanızi önermem Ama üç güne dört güne yikayabilirsiniz hata Soğukta 6 gün falan ben Öyle yapıyorum kuckken yaza denk geldi hergun yıkadım ama şimdi Çok soğuk durduğu yerde durmuyor Üşür oda değişiminde bile üşür bebeginiz çok ufak
buket08 Evet ondan endise ettim son günler hep hava soğuk 3 gün oldu ev sıcak ama korkuyodum yikamadim daha bugün bi güneş var akşama doğru yikiycam günlük rutin halinide artık Haziran’da yaparım havalar iyice ısınırsa
senkendinideligibiyaptinya buket08 ben sabahları yıkıyorum uyanınca 2 günde bir yıkıyordum kış olduğu için şimdi yaz aylarında hergün düşünüyorum doktorumuz öyle demişti ama günlük belden aşağı yıkıyorum banyo yaptırmasam da pişik olmaması için
Zuzumam senkendinideligibiyaptinya Canım hiç alakası yok bitki mi bu. Tamamen alışkanlık. 14 aylık 85 cm boyu kız bebek. 10 aylık koşuyordu. Ben yalnızdım hep banyodan korkuyordum elbise giydirmeye korkuyordum. Öğretecek kimse yoktu korka korka zamanla alıştım. Banyo zamanı gelince stres olurdum.Allahtan kusan kirleten bebek olmadı .
sedaozan buket08 doğduğundan beri hep 2 günde bir yıkıyorum. Tabi extrem bir durum yoksa hasta vs değilse