hayat38 Gakkoyenge ay elim ayağım boşaldı siz tayinler aciklandi diyknce ya uzmanlar ne zaman aciklancak
Sadekahve_ Gakkoyenge yeni mi açıklandı? Ben polis tayinlerini bekliyorum genelde askeriyeden sonra açıklanıyor bizimde
cauuv2 Sadekahve_ sadekahve severimmm hahaha bende bekliyorum ezberledik birbirimiziii senin her yazdıgının takibindeyim o yüzden aman bisey kacırmıyım diyorm😂😂
Sadekahve_ cauuv2 ayy güldüm yaa az evvel başka bir tayin postunda gördüm bende seni aynı şeyi düşündüm 😀 her tayin postunda ilk biz varız maşallah 😃
defnemomm_ Gakkoyenge hayırlı olsun 🌸 ben Van Erciş’teyim, Özalp daha kırsal bir kesimde sanırım Rabb’im kolaylık versin inşallah 😊
hallooo Gakkoyenge benim esim van ozalp es goturulmuyordu 6 sene once suan nasio bilmiyorum..insallah gidiyordur
cauuv2 Sadekahve_ hahahahha aynı anda polis tayinleri acıklandı postu acmamız yokmu😂😂 adını söyle bari kendimi yakın hissediyom baya sana😂 ben öznur
hallooo Gakkoyenge orali bir komsum var cok iyi cok severim..insallah es goturuluyordur..goturmezse 3 ayda bir gelir