_Goktugunannesi__ bebekanne11 Şimdik oğlumu uyuttum kocam beyle kahve eşliğinde sohbet edip uykuya geçicez🤭
Eylul301023 bebekanne11 oğlum hasta gibiydi iyileşti şimdi babasından bulaştı yine hasta oldu onu uyuttum eşimle film izliyoruz 😂
tamamdedimyaa bebekanne11 şimdi kızımı uyutuyorum. Yan dairemdeki kavgalar eşliğinde 😂 kızım uyuduktan sonra bende kocamla kavga etmeye gideceğim aşırı gaza geldim 😂
bebekanne11 yenigelmedmgerigeldm ahahha biz uyuduk ama gece uykusuna değil . Bi şekerleme yapıp gelecek
_Goktugunannesi__ bebekanne11 Ancak aşko akşam 5 9 arası tempolu geçiyor biraz şimdi 1 saat kadar dinlenme molası sonra uyku sabah erken kalkıyoruz
Eylul301023 bebekanne11 valla ya geçen hafta 3 gün hafif oksurdu ilaç.kullandik geçti cuma günü babası hasta oldu bugün yine öksürmeye başladı yine ilaç başladım 😓
Eylule tamamdedimyaa 😂😂😂 ya ben öyle zamanlarda gaza gelmeyi Burak duvarı kırıp yan tarafa geçip kadını boğasım geliyor. Hayat enerjimi sömürüyor resmen yan dairenin kavgaları. Kadın her şeye bağırarak konuşuyor. Bak yine sinirlendim aklıma geldi
_Goktugunannesi__ bebekanne11 Allah yardımcın olsun canım ben o saatlerde uyutmadım hiç hastalık dışında akşam en geç 9.30 o da zor zahmet durur
bebekanne11 _Goktugunannesi__ sağolasın kuzucum bir düzeni yok oğlumun olmuyor 9da başlıyorum asla uyumuyor direniyor tepikliyor. Sizinki kaç aylık