bebekanne11 Tuqce01 ay ne gidiyor kilo sormaa yapıştı kaldııı 65im 5 kilo veremiyorum yahuuu ama gerçi benim boğazda durmuyor🙄🤪
asminmom bebekanne11 Gündüz uykumuz sıfır gece daha iyi, üstümüzden bir 4 ay atağı geçti ama toparlıyoruz yavaş yavaş 🤭
Simsimy bebekanne11 Tayinler açıklanmış. Trabzon yolcusu kalmasınmış.. Bir hüzün çöktü. Evime bakınıp duruyorum 😂
Simsimy bebekanne11 İtiraf etmek gerekirse çok memnunum çıkan yerden 😂 Biz Erzurum’dayız. Hastane için falan zaten Trabzon’a gidiyorduk. Şimdi nakliyede çok tutmaz diye düşünüyorum. Hani ülkenin bir ucundan bir ucuna değil sonuçta.
bebekanne11 Simsimy çok sevindim adınıza🫶🏻 soğuğun en baba yerindeymişiniz. Hoş gerçi o taraflarda hep yağışlı olur da🙄
Birdunyabircennetannesi bebekanne11 Eşim geldi sonunda ve oğlumu devrettim Bende balkonda sigara içiyorum
Eylule tamamdedimyaa 😂😂😂 ya ben öyle zamanlarda gaza gelmeyi Burak duvarı kırıp yan tarafa geçip kadını boğasım geliyor. Hayat enerjimi sömürüyor resmen yan dairenin kavgaları. Kadın her şeye bağırarak konuşuyor. Bak yine sinirlendim aklıma geldi
tamamdedimyaa Eylule bende elimden gelse o ikisini bir kaşık suda boğacağım ama başıma bela etmek istemiyorum. Ne olduğu belirsiz kişiler. Sende onlar bağırdıkça vur duvara
Eylule Bugün yemek yemeyle geçti günüm resmen 😂 abimlerde misafirdim. Oturduk. Kalkana kadar sohbet muhabbet eşliğinde yemek yedik habire 🤣