linaku Kızlar bana acil iyi etkili pişik kremi önerir misiniz kızım çok kötü pişik asla durmuyor sürekli ağlıyor
Demet23 Hametan mavi olan krem Trosyd pişik kremi ikisini kariştir her alt degiştirnede sür benim kızıma çok iyi geldi linaku
Demet23 linaku Aşırı kırmızı ve sivilceliydi pütür pütür kabarmıştı 180 tl ye aldim kremleri saglık ocagindada yazdira bilirsin daha uygun fiyata alirsin
fatosbcr2 Demet23 hametan mavi olanı pişiğe fayda etmiyor hatta kızım çok kötü pişik 3 4 doktor gezdim hepside hametanın çok etkisi yok dediler farklı kremler verdiler
mombarbie_ linaku pişik olunca sudocrem kullanıyorum ama sadece pişik gerçekten olduysa onun dışında önlemek amaçlı bepanthol kullanıyorum
Kayra_68_aksaray linaku travocort ,Trosyd, Hametan üçünü al birlikte karıştır sür hemen geçiriyor doktorumuz bize bunları önerdi coook memnun kaldim
burcuvekerem bitboylum benim de oğlum çok kötü pişik oldu anne sütü denediniz mi etkili mi acaba günde kaç kere sürdünüz bende deneyeyim
Deletedmom_216 bitboylum nasil yani pişik oldugunda anne sutu sürülürse iyi ki geliyor? Nasil suruluyo peki anlatir misin ☺️
shrhyt Gul-42 ewet travozol çok pisik olduysa iyi geliyor az pisik için hematen kızarıklık için sudokrem.
Zeyyyd Bizimde pişik sorunumuz vardı ishal olduğu için pişirin aşırı derecede arttı ben pamukla sildim poposunu kurtulalım doktor çinko içerikli krem yazmıştı geçirmedi bende sudocrem ve nivea pişik önleyici kullandım geçti
yelizerduran alpsmother_ @linaku arko kremi kaynımda çocuğunda kullanmış geçmeyen pişiğini birtek bununla geçirdik koli koli alıyordum demişti. Benim bebeğim 2.5 aylık mustela kullandım çok memnunum, bepanthol hiç bir işe yaramadı ufacık kızarıklığı bile geçirmedi