Uykusuzhergeceeee Kızlar kullanan var mı? Gerçekten işe yarıyor mu? Birkaç kez arkamda koşturdular çok korkuyorum artık, korkudan dışarıya çıkamıyorum
Birbalannesi09 Uykusuzhergeceeee hiç başıma gelmedi ama burda okul yollarında sürüyle köpek var esim bile işe giderken eline sopa aliyomus kaçırmak için yol başında bırakıp aksam geri aliyomus 🤣
zumrayns Uykusuzhergeceeee bizim de bir arkadaşımız korkuyor eşi ona almış köpek savar adı gerçekten işe yariyormus kaciyormus kopek
hilalella Uykusuzhergeceeee ben aldım aşırı memnunum sitemizin içimde ve dışında bir sürü köpek var çocuklarımla parka inmeye korkuyorduk ta ki köpeksavar alana kadar inanın çok çok çok memnunum
betty3452 Uykusuzhergeceeee ay benim annem aldı. Acayip işe yarıyor kız hemen al hemenn köpüşler kaciyo valla biz de dalga geçtik de koca koca köpeklere etki ediyo valla
Winnithepooh hilalella betty3452 merhabakar alınan ürünlerin isimlerini yazabilir misiniz her markaya güven olmuyor da deneyenlerin tecrubesiyle almak daha kesin çözüm verilen paraya değer ama kadınlar olarak almamız şart biraz bu ürünü 😔
hilalella Winnithepooh maygirl Uykusuzhergeceeee 700₺ye aldım trendyolda bir mağazadan isterseniz bakıp linkini bırakabilirim biz kendimizi güvende hissediyoruz artık
hilalella maygirl Uykusuzhergeceeee Uykusuzhergeceeee Winnithepooh pembekoalam bersahefemm Yusa Stores Saldırgan Köpek Kedi Ultrasonik Savar 10 Metre Etkili Uyarıcı https://app.hb.biz/CEzTdu8SKk33 Ben buradan aldım bu satıcıdan
Winnithepooh hilalella görsel atarsanız veya link cok iyi olur gerçekten yanlış ürüne bakmamış olalım