smyya1 Yeni bir haftaya daha başladık kızlar inşallah bu hafta açıklanır doğudan batıya gidecez inşallah nereleri yazdınız ne zaman açıklanır sizce (Kara kuvvetleri bu arada)
hayat38 smyya1 smyya1 merhaba canım benim esimde kara kuuvetlerinde uzman bizde 5 yillik batidan doğuya gitcez bu hafta aciklanir diyorlar ama bolon haberde olabilir siz batidan nerleri yazdiniz biz igdir van mardin hatay yazdik hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin
smyya1 Ardenaden cuma günü açıklanacak diye uyuyamamıştım heyecandan bugün de uyuyamam büyük bir ihtimal 😂
negerekvarr Doğuya gidecegiz inşallah 🙏 beklemedeyiz 14 ü diye çizelgede yazıyor ama bakalım heyecan devam ediyor
smyya1 Birbalannesi09 ben daha 1 kere taşındım oda evlendikten sonra evim değişti batıdaydık eşyalı ev tutmuştuk eşim doğuda eş götürülmeyen yer çıktı 2 senedir oğlumla biz ayrı şehirdeyiz babası yanımızda değil inanın ayrı kalmak daha zor taşınmak sıkıntı değil bi şekilde alışıyorsun
Birbalannesi09 smyya1 es goturulmeyen yermi istesede goturemiyormu sizi ayrı kalmak daha zordur eminim
Ardenaden smyya1 😀siz uuuyun yine bu askeriyenin isine belki olmuyor bizde dilekce verdik saglik durumundan dolayi gtmemk icin eger cikarsa bizim supriz olucak🙄
zeyzey001 Geçen sene çok geç açıklamışalardı kk inşallah erken açıklanır bu sene hakkınız da hayırlısı olsun
smyya1 zeyzey001 geçen seneyi hatırlamıyorum ama 2022 de 40 gün beklemiştik açıklanacak dediler hemen hemen 40 gün sonra açıklandı ve eş götürülmeyen yer çıkmıştı hahaha hayattaki şansım bu sene inşallah hayırlı bi yer çıkar tek istediğim eş götürülebilir yer olması
smyya1 Birbalannesi09 evet istesede götüremiyor kendisi dağda merkeze inemiyor zaten o yüzden gidemedik 2 yıldır başka şehirlerdeyiz
smyya1 Sadekahve_ inşallah hayırlı istediğiniz bir yer çıkar canım sizinkiler ne zaman açıklanacak dediler
zeyzey001 smyya1 inşallah canım bende öyle 2 yıl bekledim geçen sene kavuştuk hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Sadekahve_ smyya1 bir ara 17 si dediler umutlandım, şimdi de 24 diye bir duyum geldi bilemiyorum yani her kafadan bir ses çıkıyor 😐