Ben onu eczaneden aldım böyle hafif hastalık durumunda vereyim diye eczacı 1 yaş altına vermeyin dedi. Size nasıl vermişler . Hastalık döneminde ateşi havaleyi tetikliyomuş Dr sordumhavale geçmişi olanlarda o risk var dedi ama çoğu anne de verdikten sonra havale geçirdi diyordu. Bi defasında verdim çocuğun ateşi hiç inmedi ve tam tersi verdiğim gün 39.5 çıktı sabah 5 de hastaneye kaldırdım oydu o birdaha vermedim komşumun çocukları büyük onlara kullanıyo diye verdim. Ben bitkisele döndüm. Bebeğim 16 aylık , hasta gibi hissettiğimde sarımsak bal karışımı veriyorum. Udu hindi yağı veriyorum. Sarımsaklı yoğurt veriyorum . 1 bardak Suyuna az bi sirke koyuyorum gün içinde içiriyorum . Burun tıkalıysa önceden buhar yada serum fizyolojik yapardım şimdi her burun deliğine 1 er damla udu hindi yağı damlatıyorum rahatlıyo . Bu yağ göğüs ayak altı sırt kısımlarına da öksürük ateş hırıltı zamanında sürülüyo. İlaçla sürekli hastalık tekrarlıyo . Bebeğim 4 aylıktı has. Götüdüm bişey yok dedi hava verdirdi ve antibiyotik yazdı. Madem birşey yok niye antibiyotik yazıyosun ? Açmadım kullanmadım hâlâ evimde toz olarak şişede duruyo Rabbim kullanmaya muhtaç bırakmasın. O zamandan beri ilaçsız devam etmeye çalışıyorum .Çok çok kötü olursa tabi ki o zaman götürürüm