suheyla92 denizali214_ benn memeye kalktik bi de cumartesi sunnet oldu calpol verdim agrisi olmasin kıyamam 2 ayligiz bu arada
denizali214_ suheyla92 geçmiş olsun inşallah 🌸 bizim kulaklarımızda da kalıp var. Onun ağrısı tutuyor geceleri üstüne gaz sancısı da eklenince hiç uyuyamıyor gibi
Guler32 Bizde ayaktayız 4. Ay atağı geçiriyoruz galiba 😂 sürekli uyanıyor ve emmek istiyor. Ne zaman geçiyor 4. Ay atağı
utkummm Guler32 3 ay 17 gunluguz bi haftadir yarim saate bi kalkiyo toplam 3 saat uyuyorum yarimşar saatten uyudugumuda anlamiyom ztn az uyuyan bi bebekti cok yorgunum ilgilencek mecalim yok resmen Sizinki ne kadarlik
aryalinayb coksert sorma bacım bizimde devamlı gazı var damla kullanıyoruz yinede var kakasını yapamadığı zaman çok huysuz durmuyor ıkınıyor ağlıyor devamlı allah kolaylık versin valla zor oluyor gaz sorunu
denizali214_ coksert ayyy bizimde gaz sancımız ıkınmalar fena yaa inşallah tüm bebelerin en kısa zamanda geçer
aryalinayb Benim kızım 29 günlük daha yeni uyudu uyku düzeni bi kere bozuldu şimdi uyumak istemiyor elektrikli ana kucağında sallanarak uyuyor şimdi o kadar emdi üstüne bide mama takviyesi banamısın demedi zorla daldı ağzında yalancı emzik malesef ki
durugiz aryalinayb yine iyi emzik tutuyor benim kızım genelde beni tutuyor 😂 çok nadir canı isterse tutuyor emziği 🤦♀️
aryalinayb durugiz valla bazen işe yarıyor bazende etki etmiyor sanki sapan simplex ve biogaia kullanıyoruz cnm
aryalinayb denizali214_ valla normalde sallamak istemiyordum hiç ama maalesef ana kucağı sallanmasa hiç durmıcak onda uyuyor
canayy utkummm 2 ay 20 gunluguz ve gunduzleri sıfır uyku,uyumadigi icin huzursuzluk uyutuyorum maksimum 30 dk
Guler32 utkummm 4 ay 15 günlük bizde de uyku gerilemesi var sürekli uyanıyor gece geçecek sabır edeceğiz başka bir şey gelmez elimizden ☺️
suzandkmc Kızlar benim bebeğim hem kolik hemde aşırı gazlı, kabız hiç yatmazdı ve yediği herşeyi kusardı kullanmadığım damla kalmadı en son anason demedim çok şükür hem uykusu hemde gazına iyi geldi .
denizali214_ suzandkmc anason nasıl verdin lütfen paylaşır mısın canımm ıkınmaktan gazdan uyuyamıyor oturup ağlıyorum artık yavruma