ikiogulannesiii seizetheday alan herkes yorum yapmıyor ne yazıkkı .. ben de erkek kardeşim sayesinde keşfettim. Akşam yemeği yiyorduk burnuma parfüm kokusu geldi yenimi sıktın dedim hayır sabah sıkmıştım dedi . Kaptım eşime hemen 👍😂
seizetheday kubra00k bu da uygunmuş kalıcılığı nasıl yorumları falan da var gerçi alabilirim teşekkür ederim 🌸
Simsimy seizetheday Çok parfümü var ya. Manyak gibi alıyor, kullanıyor :) Dior Sauvage, Versace Eros, Yves Saınt Laurent Myself.. Önereyim. Bu aralarda Clive Christian diye bir parfüme taktı kafayı. Paraya kıyıpta alacak diye ödüm kopmuyor değil. 😂
seizetheday Simsimy bunlar çok güzel parfümler de bunları ben kıyıp alsam eşim bana bir daha hediye aldırmaz 😂bize biraz pahalı
Simsimy seizetheday Bütçenizi aşıyorsa eğer Gratis’te bulabileceğiniz daha uygun fiyatlı önerilerde de bulunabilirim. Gerçekten her bütçe grubundan parfüme yatırım yapıyor benimki 😂 Orıen Reach For The Sky, Prıvacy Gold Sensation, Jagler klasik.
bitboylum Simsimy ahahha bir de derler kadınlar bakımlı, alın işte kanlı canlı örnek biz kadınlara para ver altın alalım erkekler parfüm 😂😂😂
Selimselim Simsimy Merhaba. Şu an gratisteyim bahsettiğiniz ilk parfümün kokusu nasıl acaba kalıcı mı testerı yok bakamıyorum
beyzzsenturkk_ seizetheday privacy alıyorum eşime ama genelde bargello alıyoruz numarasını hatırlamıyorum cok kalıcı ve güzel
NariNariKiminYari seizetheday versace eros bütün parfümler halt yemiş yanında bence durup durup eşimi kokluyorum adam bıktı benden ahahshha
bitboylum seizetheday avonun bir parfümü vardı ben kokusuna bayılıyorum böyle kutusu sarı turuncu renkli hem fiyat olarak uygun hem de koku 24 saat kalıyor ve çok güzel kokuyor canım
Simsimy bitboylum Koleksiyonerden hallice 😂 Vallahi benim parfümüm daha az. Yeni bir şey deneyeceksemde kullandığım bitince denerim. Eşimin sabit kullandıkları her zaman vardır yeniler üzerine eklenir.
emirtalhacan seizetheday açından aldım geçen eşimin doğum günüydü set halinde ve çok uygundu tavsiye ederim kokusu çok güzel