Mutluumom Hanımlar kızıma epilepsi teşhisi konuldu henüz bir nöroloji doktoru muayene etmedi ve EEG çekilmedi acil doktor arıyorum Ankara’da giden bilen çevresinde duyan varmı çocuk nöroloji uzmanı
Snp57asel Mutluumom öncelikle çok geçmiş olsunn epilepsi teşhisini koyan kim içinizi ferah tutun belki öyle bisey yoktur umarımda olmaz
SevgiLina_ Mutluumom merhaba kizim epilepsi hastasi en basindan beri prof.dr.Ayşe Serdaroğluna gidiyoruz.kesinlikle baskasina goturmeyin biz cok arastirdik çukurambar da ozel yeri var randevu alip gidin mutlaka orda eeg cekiyolar.
Kuzeymomss Mutluumom EEG çekilmeden nasıl net bir teşhis koydular. Benim oğlum da 9 günlükken nöbet geçiriyor gibi kendini kasıyor titriyordu, doktor bir sürü şey saydı EEG çekilmeden net birşey söyleyemem demişti
ozlemyavuz Gitmedim ama bi dönem bebeğim prematüre olduğu için araştırırken Prof. Dr. Füsun Alehan’ı bulmuştum. Bi muayeneye gidin isterseniz. Çok geçmiş olsun 💐
Mutluumom hhiillaalll nöbet geçirdi. Daha doğrusu bir sefer düştü daha sonra bilinci gitti göz teması yok eli kolu tutmaz oldu düşmeye bağlı olabilir dediler. Daha sonra ortada hiç bişey yokken aynı nobeti tekrar geçirdi hastaneye gittik 24 saat içinde ateşsiz 2 nöbet geçirdiği için epilepsi dediler
hhiillaalll Pendik Medipol şiyar dursun hoca var bende epilepsiden şüphelendim 3 kez ateşli havale geçirdi ama eeg si temiz çıktı
Mutluumom Snp57asel kızım bir sefer düşmeye bağlı çok ağladı daha sonra gözleri kayıp eli kolu tutmaz oldu göz temasu falan yoktu. Düşmeden olabilir dediler 2 hafta sonra ortada hiçbir şey yokken tekrar öyle oldu gözleri gitti eli kolu tutmadı tepki vermedi hastaneye gittik acilde bir nöbet daha geçirdi. 24 saat içinde ateşsiz 2 nöbet geçirdiği için epilepsi dediler nöbet sırasında ki hallerini de göz önüne alarak umarım güzel haberler alırız
Mutluumom SevgiLina_ teşekkür ederim eeg çekimi nasıl oluyor peki benim kızım çok huysuz uykusu da sorunlu anlayışlılar mi birde hemen eeg yi cekerler mi
3315 Ailede varmı epilepsi nöbet sonrası yorgunluk oluyormu mesela sürekli uyuma eğilimi vs bazı eeg ler oturarak basına birşey sürüyorlar var kablolar baglıyorlar o sekilde cekiliyor bazısıda yatarak cekiyorlar cok gecmiş olsun Rabbim şifasını versin
Mutluumom 3315 ailede yok. Evet nöbet sonrası sarhoşluk gibi ve aşırı uyuma eğilimi oluyor. Biz başka şehirdeyiz şuan beklememek için burada muayene ettirdik uyurken çekeceklermis bakalım
Mutluumom kbr89 göz temasi var çok aktif bir çocuk nöbet anında gözleri gidiyor boşluğa bakıyor gibi tepki yok ilk nöbetleri sadece bu şekildeydi son nöbetinde titreme falan oldu