Karyaemir Tatlican 2 yıl çok güven vverm di banada ya ve üstelik üstüne daha parada vericeksiniz bilmiyorum ama bana niyeys hiç güven verm di canım ya
Tatlican Karyaemir Parada az degil 2milyon hem arsayi hem parayi riske atmaya degmez asla ama esim takmiş kafayi
Tatlican Ogulluana pasaklisinkukuli TheMomm sumeyyeasellina dilberhala1 Nurbost dilberhala1 AEgemm Bebekcino annediyebiri butterflyy_ annediyebiri Dedektifgadget S_x_w NatashaRomanoff Karyaemir Kızlar bugun arsa sahiplerinden biri daha vaz geçmiş hem arsa verip hem 2milyon cok sacma demis cok şükür esimde vaz gecti.
Tatlican NatashaRomanoff Ben detay bilmiyorum ama arsa haricinde 2milyon istemesi sacma geldi hic olumlu bakmiyorum esimde bayagi kafaya koymus
AEgemm Tatlican şükür istediğiniz olmuş. Zaten saçmaymış 2 milyonu bankaya faize koyduğunu düşünsek zaten 2 yılda o para ev alırdı size. Bende siz gibiyim malım varsa bende güvende olmalı bitti mi yapacak mı diye düşünmek hiç bana göre değil
NatashaRomanoff Tatlican valla gözünüz aydın demem isabetli olur gibi. Her şeyde vardır bir hayır. Hayırlısı olsun 🙏🏻
Tatlican AEgemm Yok faiz istemeyizde zaten esimde 2milyon nerdee apartimiz vardi onu vericekti aparttan her ay kira geliyor ben oyuzden hic olumlu bakmadim
Elifkskll Tatlican bizde yeni aldık hisseli tapu olduğu için ev yaptırıp satacağız tek tapulu bir yer alacağız onun kârı ile. Şuan meyve ağacı diktik ev yapılana kadr onlar biraz buyur satarız dedik
Tatlican AEgemm Esim dediki bugun profosör vaz gecti olumsuz gelmis bende dedimki ,senin profösör gibi karin var ama dinlemiyorsun😄😄
Tatlican Maka_Paka Kendimiz yapmak zorda ben esime diyorum boş arsayi sat apart alalım kira gelir ilerde birsey yapmak istersende aparti satip yaparsin