elif006 33 haftada ıkızlerımı doğum yaptım rop muayenesine sureklı gıdıyoruz 5 seferdir gecemıyoruz göz damarları gelısmedıgı ıcın sızler neler yaptınız kaç kere gıttınız kacıncıda gectınız acaba
3kedili2bebekli elif006 birinde 3 birinde 2. Muayenede gectik içiniz rahat olsun bir problem.olsa söylerler zaten 1-2 kere daha gidersiniz en fazla
sahinn2 elif006 bende 34. Haftada doğum yaptım bugün Rop muayenesi oldular ama geçemediler ikinciye çağırdılar aynı eziyeti çektirmek çok üzüyor beni 5 sefer gitmişsiniz çok zor bişey dediler mi bize hastalığı yok ama göz damarları gelişmemiş dediler
vaveyla__ elif006 benim bebeğim 38+5 te doğdu. İlk defa rop muayenesine girdi. 3 hafta sonra tekrar çağırdılar. Neden çağırdılar bilgi de vermediler. Geçememiş mi oluyor ? sahinn2
elif006 ceylanzeynep hastaneden taburcu olduk randevu verdiler bır hafta sonrasına 2. Ayımız bıttı haftada bir kere yada 2 haftada çağırıyorlar
elif006 sahinn2 bızede hastalık soylemedıler sadece damarlarının bırkactanesı oluşmamış 3 hafta sonra 6.ya gıdecegız gozlerıne kan oturuyor çapaklanıyor sulanıyor tam geçti duydum tekrardan gıdıyoruz ve çok çok ağlıyorlar
sahinn2 elif006 çok zor ya gerçekten onlara ayrı bize ayrı zor bir an önce geçerler inşallah çok stres oluyorum çok düşünüyorum bu konuyu
saribez vaveyla__ evreleri oluyor 1. Evredir sizin büyük ihtimalle yani sorun edilmeyecek kadar genişleme var o da diğer kontrolde geçmiş olur diye düşünüyorum ondan gelin demiştir
cerenelif2024 vaveyla__ prematüre bebeklere yapılıyor diye biliyorum. Sizin haftanız iyi neden yaptırdınız? Ben 38. Haftalık doğum yaptım çocuk doktorumuz gerek yok yaptırmaya dedi yaptırmadık.
saribez Lina2007 belli bir süresi oluyor 1 aylıkken miydi nasıldı hatırlamıyorum ama siz yine de doktorunuza bir sorun isterseniz önemli konu
cerenelif2024 vaveyla__ herkes farklı yönlendiriyor. Biz yaptırmadık doktor normal göz muayenesi yaptırın 3 aydan sonra dedi.