atesarp Avent 0-6 ay emziğini kullandı bebeğim şimdi 6 aylik oldugu icin 6-18 ay olanını aldım öğürüyor almıyor bunu eski emzigini istiyor mamajoo da var onuda almiyor napıcam eski emziği devamlı kullanamaz ki başına gelen oldu mu bu durum
Sedaaa55 atesarp canm benimki 1 yaş halaa 0-6 kullanıyoruz 6-18 kabul etmemişti atıyordu direk ağzından onların silikonu daha büyük olduğu için midesi bulanmıştı halaa onu kullanıyoruz mecbur
Gulgok12 atesarp 8 aylık hala 0-6 ay kullanıyoruz . 6-18 ay slikonunu çok büyük yapmışlar bence büyük geliyor ağzına tutmuyor o yüzden
atesarp Ays21 benimki devamli kullaniyor gün icinde de sizin bebeginiz ne kadarlik ve ayni emzigin 6-18 inimi kabul etmedi o da
Ays21 atesarp 1,5 yaşında. Aventin 0-6 ayını yeniden sipariş etmiştim değiştirme zamanı gelince. Çünk 6-18i napsam da tutmadı kızım da. Öğürdü durdu eski emziğini istedi.
atesarp Gulgok12 ya onada baktim aslinda cok az fark var gibi geldi ama midesini bulandiriyor dediginiz gibi heralde
alin12_ atesarp benim bebegim emzik emmiyor ama cok araştırmıştım. Bebekler emzik kücük diline yaklastıgı için öğürüyormuş. Emzik büyük gelmiş yani. Aventin var mı bilmiyorjm ama bazı emziklerde 0-2 ay 2-4 ay seklinde ara ayları da oluyor. O şekilde belki deneyebilirsiniz
atesarp alin12_ aventte göremedim canım 0-6 6-18 vardı avent kullaniyor diyede başka marka bakmadım mamajoo hediye gelmisti onu denedim aslinda ama uç yapısı farkli oldugu icin onu tutamadı bende bugun avent aldim yine ama belkide dedigin gibi bebegim icin hala büyük demek ki
Papatya-eylul88 atesarp bende ondan kullanıyorum 6.ayimiz bitti simdi 6.18 aldım hemen tuttu.aslinda almazdım para tuzagi gibi geliyor ama emzikleri çok eskimişti artık ama ben zaten sadece uyurken veriyorum uykuya geçişte
atesarp Papatya-eylul88 benimkininde çok eskidi artık diye hemde 6.5 aylik oldu artik 6-18 e gecsin diye aldim ama bunu tutmadi ilerleyen aylarda buyudukce tutarmi acaba sonucta uç ayni uç ne biliyim tutmamasina cok sasirdim hemde dedigin gibi zaten cok pahali ve e bebekte degisim iade yok malesef
alin12_ atesarp evet büyük bencede. Öğürdüğüne göre. Aslında avent te de olsaymıs cok iyi olurmuş. Biz 15 farklı marka emzik denedik 😅hiçbirini tutmadı. Mamojoo leoparlı olan da var. O damaklı emzik zaten. Awent düz emzik. Belki düz olan tommie time emzikleri tutabilir.
atesarp cerrahoglu bircok kisi ayni yorumu yaptı canım demek ki bebislerimizin agzina buyuk dedigin gibi peki 0-6 kullanmak hala diş damak yapisina zarar verirmi ki doktora sorabildin mi hiç
cerrahoglu atesarp valla sürekli kullanımda 6-18 de zarar verir damak yapısına. Uykuya geçişte kullanıldığında sıkıntı cıkarmaz diye umut ediyorum 😅
cogulsahis atesarp ikizlerimle aynı şeyi yaşadım ben sadece uykuda veriyordum emziği sanırım 9 aya kadar ikisi de almadı uykularında verdim öyle öyle tuttular 6-18 ay olanı