guvenrabiatr Kizlar bebeğiniz kaçıncı ayda ilk kelimesini kullandı?? Benimkinde ufak çaplı uğraşlar var 9 aylığızz🥰🥰
nazlii1_ guvenrabiatr 14 aylık anni, dede, tedi(kedi), gel diyor şimdide yavaş yavaş su demeye çalışıyor
cerrahoglu guvenrabiatr 7buçuk aylıkken kendi ismini söylemeye başladı , Ece 😁 baba dede gel bay bay hadi , bunun gibi bir kaç kelimesi var 9 aylık olmak üzere. Bizim kız biraz geveze 😅
gamze105_ Benimkide 7 buçuk aylık şuan hicbirsey demiyor sadece bağırıyor daha erkenmi yoksa benmi acele ediyorum bilemedim
Sedas00 guvenrabiatr tam 6 aylıktı hiç unutmuyorum uyutmaya götürmüştüm Ferdiiii gel gel dedi babasının ismi 🥹
lidokain guvenrabiatr 8 ay 20 kusur gunluktu annem bizdeydi mutfakta oglumda kucagimdaydi anneme bakarak anneanne demisti :)) tabii oncesinde hep babildama vardi net degildi kelimeler
cerrahoglu guvenrabiatr aksine hiç çocuk yok, ilk torun biraz fazla ilgi görüyor. Bende doğduğundan beri kitap okuyorum sanırım duya duya çenesi açıldı :)
afrakevser Benim ki 7 aylıkken baba dedi bilinçsiz diyor 10 aylıkken dede dedi o da bilinçsiz ve bir yaşında konuşmayı çok istiyor anlamsız konuşup duruyor bende çok konuşuyorum onunla ama daha hala bilinçli bir kelimesi yok