agzimizintadikacmasin Ozooo ben demiştim sana Anne sözü dinle Ben biliyordum böyle olacağını Gör bak dediğim olacak Büyüyünce anlarsın 💋💋💋 Annem canım aşkım benim ❤
Birdunyabircennetannesi Çocuğun olunca sana da böyle yapsın Sanırım bunun yüzünden zor çocuğum var fhdhhdhd O tabak bitecek Terlik/Oklava geliyor Anne olunca anlarsın Evlenince evini b.k götürür Seni alan 2 güne geri getirir Canım annem ❤️
parpaaliii Ozooo başım ağrıyo derdim . Telefona o kadar bakarsan ağırır tabi der ya da saçın ıslak durursan ağırır tabi . 😀 sözümü dinleseydin böyle olmazdı nereye koyduysan ordadır alırım ayağımın altına o tabağını bitir ayağına çorap giyyy çorap sonra çocuğun olmucak
zgnat AdaBebekAnnesi ben şimdi düşünüyorum da anneme çok çektirdim anne olunca anladım hakkını ödeyemem 🥰
Usnac4559 Ozooo ne zaman bişey istesem olmaz almam yerine bakarız izin istiyorum onada bakarız çocuğu bakmaya gel diyorum nasip nasip babanla bi konuşalımda bakarız bebeği bakmak değil bu arada durumu değerlendirecekmiş babamla ona yani olmaz değilde bi ihtimal belki