Fincan Kızlar önceden L’Oreal Paradise kullanıyordum çok da memnundum ancak artık İsrail desteği sebebi ile almayacağım. Var mı böyle siyah mı siyah dolgun mu dolgun yapan yerli ya da değilse de İsrail destekçisi olmayan maskara öneriniz
Simsimy Fincan İsrail destekçisi olup olmamalarını bilmiyorum, bakmadım hiç. Maybelline Sky High ve Maybelline Lash Sensational. Kiko.
aylizinannesiiii Fincan bimden golden rose alıyorum çok memnunum kasaya yakın diş fırçalarının orda😅 fiyatı da uygun
Lunaaaaa Fincan benefit fan fest baya iyi, daha uygun olsun isterseniz yves Rocher ın siyah üzeri mavi renkli maskarası çook iyi boykot konusunu bilmiyorum var mı yok mu
Simsimy Fincan Dediğim gibi destekçi olup olmadıklarını bilmiyorum, zaten boykotta etmiyorum. Kullandıklarımı söyledim sadece :)
egeemomss Golden Rose Essential High Definitition-Black İsrail’le alakası var mı bilmiyorum ama hem uygun fiyatlı hemde mükemmel bi maskara. Yıllardır kullanıyorum.👌
Fincan Lunaaaaa Yves Rocher dediniz beni bi kazandınız 😀 onun yorumlarına bakmıştım sanki çok tercih ediliyor gibi gelmemişti ama bi indirimlerde denemek isterim teşekkürler. Kız benefit 1800₺ ya 😒