sscan40 ! Gece ampul ışığında şöyle bir renk olan göz nedir☺️ Var mı böyle olup sonra oturan? Be renk oluyor. Gündüzleri yeşil mavi arası [https://mutluresim.com/images/2024/05/11/zmrnGS.jpg](https://)
snyck sscan40 4 aya kadar böyleydi sonra 10 aya kadar koyu bir tonlarda yeşildi 10.aydan sonra kahvenin etrafı yesil olarak döndü yani ela oluyor galiba sizinde öyle olabilir
lceLady emilia Muhtemelen bizimde böyle olacak su an 1 yasında Dogdugunda ne renkti? Maviydi bizim ki
eylulcakir emilia oğlumun göz rengi de böyle elaymış bu ben de burada sordum da ela dediler evde karanlık bir havada böyle Dışarıda yemyeşil duruyor
emilia lceLady sscan40 Kücükken maviydi, şimdi etrafı mavi ortası yeşil tam ortası ela değişik göz rengi bende anlamıyorum. 🥰 Mavi diyende var yeşil diyende ama bana yeşil gibi Geliyor🥹
sscan40 alin12_ Evet benim gözlerim mavi böyle değilmiş cam gibiymiş belli oluyormuş yani her yerde. Bu da baktığınızda renkli göz olduğunu anlıyorsunuz ama tam bir renk diyemiyorum. Özellikle dışarı çıktığımızda baya belli yeşil mavi arası. Göz bebeğinin kenarında hafif kahvelikler olsa da aylardır böyle.
alin12_ sscan40 ilk kızımın gözleri masmavi ☺bebekken de masmaviydi. İkinci kızım 4 aylık aynı böyle yeşil. Hafif kahvelikler var. Belki ilerleyen zamanlarda ela olur dıye düşünüyorum. Kahve de olabilir. Bnm ve babasının kahverengi
alin12_ sscan40 kesinlikle. Mavi göz bebekkende belli oluyor. İlk kızımın gözü bebekken Buda büyüyünce
lceLady emilia Ay evet bizimde öyle Bi mavi bi yeşil çözemiyorum Merakla bekliyorum ama cok güzeller maşallah
sscan40 emilia Heh bizimki de öyle şuan. Etrafı koyu mavi orta yeşil gözbebeğinin hemen yanında ince ince kahvelikler var ama çok az ve artmıyor. Aylardır böyle 4aylık. Acaba kahverengiye birden mi dönüyor yoksa yavaş yavaş mı oluşur☺️
emilia lceLady Çok teşekkür ederim. Her gören çok değişik göz falan diyor. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın nazar değmesin amin. 😅🥰🥰
aybarsmom34 Kızlar bebeğim daha 2 ay 22 günlük ve göz rengini çözmüş değiliz. Karanlıkta kahverengi duruyor ama güneşte yeşile, bazen elaya dönük duruyor. Birde siz bakın 😂
sscan40 aybarsmom34 biraz kahve ağırlıklı görünüyor ama daha çok minik gittikçe biraz daha açılıp ela olabilir gibi 🥰
sscan40 alin12_ Oyy maşallah 🧿 Maninin de birçok tonu var ya sanki. O yüzden bazen yeşil renkler bile mavi gibi görünüyor