Assssjjdjdjdjsj 7 aylık sünnet olacak. Bu aylarda yaptıranlar tecrübe paylaşabilir mi nelere dikkat etmemiz lazım ne yapmamız lazım
_mom20 Assssjjdjdjdjsj ayy burda bekliyeyim bende düşünüyorum sıcaklıklar iyice gelmeden yaptırmayı ama korkuyorum🤦
Madamehappyyyyy Assssjjdjdjdjsj Bebeğin pipisini kontrol etti mi doktor? Belirli yaşlar da sünnet yapmıyorlar diye biliyorum.42 günlükken yaptırdık iyi ki diyorum.7.ci ay sürünme dönemi dönme falan biraz ekstra dikkat etmeniz gerekecek ve benim doktorum her saat altını değiştirip pansuman yapmamı istemişti 10 gün de iyileşti.
suheyla92 Assssjjdjdjdjsj bence cok büyümüş yaptirmayin çok hareketlidir o durdan da anlamaz kendi canini yakar :(
minikmucizemaak Assssjjdjdjdjsj 3 ay 20 günlük falandı oğlum yaptırdığım da iyi ki yaptırdım diyorum bende. Özellikle kremlemeye ve kartın bardağa dikkat ettim 10 gün kadar sonra bir süre daha bezine vazelin sürdüm. Daha dönemediği için rahattı ama sizinki dönüyordur o yüzden karton bardak kullanacaksanız iyice sabitleyin ki canını acıtmasın
Assssjjdjdjdjsj Madamehappyyyyy evet doktora gittik muayene ettik bir problem yok gün aldık yaptırıcaz
minikmucizemaak Assssjjdjdjdjsj Bezini sıkı bağlayın bence, ana çok da sıkarsa canını acıtır ortasını dengeleyin. Yada sünnet kilodu alıp o bölgeyi kesip koyun
minikmucizemaak Assssjjdjdjdjsj Burda söylemişlerdi bana sanırım sünnet kilodunun pipi kısmını kesip koymuslardı
Assssjjdjdjdjsj minikmucizemaak hiç okumamıştım sünnet küloduyla ilgili bişey teşekkürler ondan da alalım bulunsun
karanegemomms Biz 7 aylık iken yaptırdık . Şükür Bi sorun yaşamadık. 3-4 gün sürünmesin diye hep kucakta tuttum . Şırınga ile kantron yağı sürdük. Hemen iyileşti.
Assssjjdjdjdjsj karanegemomms yere hiç Koymayayım o zaman değil mi çünkü hemen dönüyor. 3 günde atlatır mıyız bardak koydunuz mu siz peki
ybam karanegemomms bu konuda bilgi verir misiniz özelikle gece uykudan ağlayarak uyandı mı dayanılmayacak bir acı yaşadı mı o süreç nasıl geçti
ebraz Assssjjdjdjdjsj ben bebeğim 8 aylık 2 hafta önce yaptırdım ilk gün ara ara ağladı ama sonrası gayet iyiydi 4 gün banyo yaptırmadım her gün sabah akşam antibiyotikl kremi sürdüm 1 haftaya toparlanmıştı
karanegemomms Assssjjdjdjdjsj hayir bardak koymadık. 3 gün kucakta tuttum veya mama sandalyesi ve ana kucağına koydum.
ebraz Assssjjdjdjdjsj sadece bezliyorsunuz hiç bir şeye gerek yok 1 beden büyük bez kullanmanız yeterlii inşallah güzel bir süreçle atlatırsınız 🙏🏻🌸
Mehtap4255 Assssjjdjdjdjsj Biz bardak koyduk 2 bardağı yarıdan kesip üst üste takıyorduk öyle koyuyorduk