acimavi Ozooo yeşillik alana gideceksek sprey sıkıyorum kızıma temiz içerikli markasını hatırlamıyorum şu an eve geçince bakabilirim. Anca öyle korumaya çalışıyorum🫠
CuteBadesMama maygirl Ellerine hiç uygulamadım. Kol, bacak, ayak, alın ve ensesine uygulamanız yeterli olur. Kovucu özellikli ürünler olduğu için, içeriğinde sinekleri rahatsız edici madde bulunduruyor. Bundan dolayı yaklaşamıyorlar.
Mnli Ozooo incia ve siveno kullandım ama maalesef ısıran yine ısırıyor özellikle trakya bölgesinde yaşayanları bunlar kesmez okul açılırken fly mix almıştım onun da sinek böcek kovduğunu ve ısırıklar üstüne sürüldüğünü söylediler ama direk kullanım alanı değil elimde olduğu için denerim bu yaz
Kbr-a Ozooo incia nın koruyucu losyonu ve stickini aldım. Daha kullanmadım ama içerik olarak diğer ürünlere göre temiz 👑
irva Ozooo Siveno kullandım bir dönem gayet başarılı.Daha sonra Different denedim o da başarılıydı.Gece uyurken odanın da pencere ve duvarlarına lavanta suyu sıkarım spreyle biraz.😁
Begm_i Ozooo geceleri mutlaka cibinlik örtüyoruz, incia sinek kovucu sprey ve 🆘 kremi baya iyi yardımcı oluyor bize.
zeynepliyakusum Ozooo geçen sene kızıma defans ın spreyini almıştık ama alerji yaptı kolları kıpkırmızı oldu.geçen gün eczacıya sordum nurse harveys birde the prouvee reponses önerdi ikiside alerji yapmaz organik diye fiyatları 350-400 tl civarıydı.birde bileklik vardı ama etkisi 3 hafta kadar sürüyormuş fiyatıda 50 liraydı ama onu önermedi spreyler daha mantıklı diye açık falan bırakmadığınız sürece 3 senede geçse bitene kadar kullanabilirsiniz dedi
zeynepliyakusum Ozooo alerji yaptığı için 2 defa kullandım sadece o yüzden kesin bir cevap veremiyorum ama eczacı faydalı oluyor diyor