Ozooo Selam kızlar 🌸 Malum havalar ısınıyor , bebeklerimizi böcekten sinekten nasıl koruyabiliriz ,bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum siz nasıl önlemler alıyorsunuz önerilenizi bekliyorum ☺️
Niloya07 Ozooo siveno markasını arastirabilirsiniz ben onun sinek savarini kullanıyorum çok faydasını gördüm hep çantamda gezdirdim gittiğim her uerde sürdüm koluna bacagina
queenmom_ Ozooo oğlumun odasının camında lavanta var evi silerken suya lavanta yağı ve sedir yağı döküyorum sivrisinek gelmiyor köye giderken sivenonun kremini kullandık
Asliaydn7 Ozooo Raid kullanıyorum sıvı olanını yatmadan yarım saat önce fişe takıyorum sinek falan gelmiyor
Endoplasmic_reticulum_ Ozooo incia’nin güneş kremi ve sinek kovucu losyonunu kullanan arkadaşlarım çok memnundu. Osman Gonulal ’da tavsiye ediyordu ve Hepsiburada’da %45 indirimi vardı O sebeple bende aldım. Bugün gelecek bakalım kullanmaya baslicam.
Melisayda Ben de burada bekleyeyim incia ve siveno ikisini araştırdım we baby falanda var belki kullananlar yorum yazar 🙏
Melovealp Sivenoyu direk cildine sürüyormusunuz ? Ben genelde hep kıyafetine filan sıktım ama tenine sürmedim hiç.
CuteBadesMama Ozooo Siveno ve Trukid. İkisi de vücuda da uygulanabiliyor, kıyafetlere de. Medikal kokuları var ama rahatsız edici değil. Kesinlikle önerebilirim annelere. Yaz geldi baş ucuna konuldu.
maygirl CuteBadesMama siveno ele filan skıldıgı zaman malum oral dönem el agizda herhangi bi sakincasi olurmu?
maygirl Ozooo aksam yemisler kizimi sabah nöbetci eczane buldum nobetcı oldgu icn orda ne warsa almak durumunda kaldim we baby nin sprey wardi birde isirdiklari yerlerdeki kizarikliklar icn yatiştirici jel aldım şuan onu kullanacagim.
CuteBadesMama maygirl Ellerine hiç uygulamadım. Kol, bacak, ayak, alın ve ensesine uygulamanız yeterli olur. Kovucu özellikli ürünler olduğu için, içeriğinde sinekleri rahatsız edici madde bulunduruyor. Bundan dolayı yaklaşamıyorlar.