Fatmanurr Swtlna evet ağrı kesici ateş düşürücü olarak veriyor doktorlar. Kıızmda kullandı geçen hafta.
[silindi] Swtlna ben kullandım hatta doktor 6 saat arayla bir pedifen bir calpol şeklinde kullanmamı söylemişti
Swtlna Teşekkür ederim hepinize, diş sancısı için verdi doktorumuz da pek ilaç kullanma taraftarı olmadığım için burdan da bi fikir edinmek istedim
PelinKaraca Swtlna ağrı kesici ateş düşürücü. Bizde calpol fayda etmedi pedifen kesti ateşini ağrısını. Şu an diş çıkartma dönemindeyiz doktor bir çay kaşığı akşamları verebilirsin dedi ağrısı olmasın diye.
Swtlna PelinKaraca bize de diş için tavsiye etti de, neden Calpol değil bu şurubu önerdi anlam verememiştim, daha güçlü sanırım. Vericem bu akşam ben de, dün gece Calpol bize de fayda etmedi çünkü.
Swtlna PelinKaraca daha bi rahatladim benim oğlum da 11 aylık çünkü, bu akşam vericem teşekkür ederim
Celestial Bize bu ilacı 2. Ay aşılarında ateşi çıkarsa diye verdiler. Ama ben kullanmadım ateşi kısa süre çıktı, onu da soyarak ve eklemlerine ıslak bez koyarak düşürdüm ilaca gerek kalmadı. 2 aylığa bile veriliyor yani için rahat olsun