sek_kahve Ogulluana söz konusu Hac olunca insan ayrı bir heyecanlanıyor ya, basit tutmak istiyorum ama yok yani ne alsam eksik kalır gibi hissettiriyor 😅
kibritci_kiz sek_kahve ferace alman çok iyi olur çünkü orda dış kıyafet kirlenir uzun bir süre yedekte olması iyi olur bence. Onun haricinde başörtü havlu seccade Kuranı Kerim gibi hediyelerle güzel bir bohça da hazırlayabilirisn maddi durumun el veriyorsa
Kk41 sek_kahve evinde kullanabileceği bişey olabilir ya da bir ferace makbule geçer 😌 atlet tşört vs anneme çok ihtiyaç oldu ordan biliyorum 🤣 rahat bi ayakkabı olabilir . Seccade tesbih dolu oralarda zaten belki kendileri hediye bile verebilir gelenlere 😂
sek_kahve Kk41 hahah haklısın, umreye de gitmişti birkaç sene önce o vakit ben çocuktum tabi herhangi bir sorumluluk hissetmedim ama şimdi almak istiyorum bir şeyler. Kocasına ev eşyası tarzı almayı düşündüm, adam kocaman su bardakları hastasıymış 😂😂
mobesebesir sek_kahve bizim orda umreye yada hacca giden kadına iğne oyalı Bi basortu konur mevlitte vs takılandan seccade çorap iç çamaşırı havlu patik olan bi bohça yapılır
OptimusPrime sek_kahve Bence teyzeye güzel bir elbise, serin tutan bir yazma güzel olur. Amca içinde bir baba gomlegi, tişörtü, olur. Herseyleri var anladığım kadarıyla. Birer tane de tespih hediye etsen şahane olur
LavininAnnesii sek_kahve Bebiş yeni gördüm yorumları da okumadım yazan olmuştur. Süslü kaliteli seccade Kuran setleri oluyor. Onlar geldi aklıma okuyunca
sek_kahve LavininAnnesii evett oldu canım, ve çok da güzeller, arkadaşlar sağolsun görsel bile paylaştılar 😌😍
ZeydsMom agzimizintadikacmasin bak bunun goruntusunu aldim ha. Olurda birine en birinci askim dersen kulahlari degisirizzz
sek_kahve Tatlican bütün önerilere açığım canım, zaten artık ucuz pahalı kavramı kalmadı bende 😅 çok teşekkür ederim tavsiyelerin için 🥰
Deletedmom_110 sek_kahve düşündümde bizim sülale de imanlı pek biri yok para çok iman yok Allahım bana nasip et😂😂😂 Vallahi bilmiyorum cnm
Meri-Mel Deletedmom_110 Ayyy kız Allah seni Rabbim iman nasip etsin kimin duası kabul olur bilinmez gerçi iman sadece örtü tesettür namazla olmuyor da yine de olsun her kötülük de bunlarda değil yani Rabbim kalp imanı versin