Deletedmom_110 Meri-Mel amin cnm inş ama cidden düşündüm kimse gitmiyor hatta ezan sesinden rahatsız olan kısıler var çevremde bire bir görüşmüyorum ama Allah akıl fıkır versin biri Namaz kılar niye kılarsın vs vs ooo
Meri-Mel Deletedmom_110 Çok kötü imiş hani yapmamak başka şey ama yapanı hor görmek dini kimliğimizden çıkmak bunları yok saymak bunlardan rahatsız olmak çok acı Rsbhim affetsin dua edelim merhamete gelsinler
alparslan1_ sek_kahve internette nakış yapılmış mevlüt örtüleri var. Cok zarif. Yanına bir tesbih ve kadife kaplı bir Kur’an ile çok çok güzel bir hediye olabilir. Fikir olarak💕
nupel47 sek_kahve Hayatım namaz elbiseleri oluyor serin serin giyer ve üstüne baş örtüsü tesbihi ve namazlığı bence süper olur 👍
sek_kahve nupel47 çok teşekkür ederim balım, bakıcam inşallah hepsine, içime sinenlerden ufak bir bohça yaparım diye düşündüm 🫂
liplimonlusoda sek_kahve Ay hayatım geç gördüm Güzel iğne oyası bir mevlüt örtüsü olabilir bu geldi aklıma bir tek
sek_kahve Svartbabe tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, özellikle şu bahsettiğiniz seccadeye bakıcam ❤️
sek_kahve merkursavascisi_06 evet çok kıymetlidirler ailece 🥰 çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, kaymaz çorap fikri de çok iyiymiş 😊
NewMomm1 sek_kahve aşkom dışarıda olduğum için cevap veremedim ama yorumlara katılıyorum Kuran tesbih falan çok olur aslında hediye olarak. Kıyafet vs alabilirsin hırka gibi.
sek_kahve NewMomm1 estağfurullah canım ❤️ hediye vereni de çok olur diye düşünüyorum, bakıcam artık önerilere 😍
sek_kahve Babakaderimizbuymus yaa çok sevindim, Allah kabul etsin hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah 😍 benim annemin henüz 7.yılında ama kankisini hep beraber dört gözle bekledik valla 😄 ipekevini hiç bilmiyorum ya, mutlaka bakıcam 🫂
sek_kahve nehirsude0 hahsh ya bu teyzenin kızı yok, iki oğlu var. Gelinleri için yaptıklarını görsen hepsi pembe pembe 😂
sek_kahve agzimizintadikacmasin inşallah Hacdan geldikten sonra güzel bir tatlıyla gidicem ben de ona 🥰