Yildizzza Melekhnm inanırım benim oğlumda iştahsız çünkü yemeyen çocuk gerçekten zor asla yapmam dediğim şeyi yaptım tv karşısında yediriyorum zorla bende
Gryffindor Sadeturkkahvesi Merhaba benim oğlumun da bugün fark ettim köpek dişinde ve ortadaki kesici dişinde minik leke gördüm epey canım sıkıldı. Her gün de fırçalıyoruz vitaminsizlikten olacağını düşünmemiştim. Sizin de böyle mi başladı? Tam 32 aylık benimki
Sadeturkkahvesi Gryffindor evet böyle kahve sigara içenlerde sararma olur ya öyle oldu bianda oldu bende anlamadm çocuk dişçisine randevu aldım 21 inde gideceğiz inşallah ilerlemez çok üzüldüm çok dikkat ediyordum
ilhn Gryffindor merhaba benim bebeğimdede var doktora sordum diş yapısıyla alakalı dedi biberon çürüğü dedi inşallah ilerlemez 30 aylık
Melekhnm Yildizzza tv ye başvurmadım hiç şimdi Sohbet ederek yediriyorum masallar anlatıylrum ama hele hele istemiyorsa kalıyor Hersey elhamdulillah genede az buz yediriyorum çok isterdim kendisi istekle iştahla yesin şükür şükür diyelim genede
Gryffindor Sadeturkkahvesi Yaşadığım şehirde yetişkin dişçsi bile zor buluyoruz inşallah bayramda İstanbul’da olacağım ben de götüreceğim. Çok kafama taktım çünkü. Siz de aklınıza gelirse doktorun söylediklerini bana yazarsanız çok sevinirim ♥️
Sadeturkkahvesi Gryffindor tamam yazarım ama ben burda özelde bile zor rand buldum sizde şmdiden arayp randevu alın
Gryffindor ilhn Biberonu bir yaşında bıraktı ama emziği malesef daha ramazandan önce bıraktı belki de emzik sebep oldu. İnşallah ilerlemez ben de çok üzüldüm gördüğümde tamam süt dişi çıkacak ama çürük görüntüsü olsun istemem😔
ilhn Gryffindor biberonla yada emzikle alakalı değil benim bebeğim biberonla beslenmedi hiç ekelenmenin adı oymuş