Sadeturkkahvesi Yildizzza benim oğlum 1 yaşındayken 13 kiloydu 2 senedir 2 kilo aldı ek gıdadan sonra yemiyo
Yildizzza Sadeturkkahvesi ama kilosu gerçekten iyi yanlış anlama yargılamak için söylemiyorum . Bazen çocuklar uzun süre aynı kiloda kalabiliyor. Ama iyi kilosu 75 persentilde neredeyse
Sadeturkkahvesi Yildizzza evet iyi ama gerçekten hiçbişey yemiyor çok ilginç bebekken obez gibi duruyodu şuan çıta gibi ben kilosundan dert yanmıyorum yememesinden dert yanıyorum😀 vitaminsiz kalıyor
Yildizzza lutfenoturcocugum nasıl veriyorsunuz tahini pekmezlemi bende başlıycam tahine gerçi benimki pekmezde yemez
lutfenoturcocugum Yildizzza İlk hurma özü ile tatlandırdım,sonra pekmeze geçiş yaptık ,bir buçuk yaştan sonra da bir çay kaşığı kadar bal ile tatlandırıyorum ama benim çocuğum genel olarak tahini seviyor,yerken sorun çıkarmıyor .
Yildizzza Sadeturkkahvesi evet küçükken dediğin gibi oluyor tombik tombik oluyorlar kaslar kemikler gelişmeye başladıkça tombiklik kayboluyor. Mutlu ol kız kendi adına yediğinide kilo tutuyor demekki benimki fazla yendiği an hemen kakayla gidiyor 🥲😂
Sadeturkkahvesi Yildizzza bak mesela bu aralar dişleri lekelenmeye başladı vitaminsizlikten Dişçiye randevu aldm bakalım ne dicek
Yildizzza Sadeturkkahvesi benim oğlum üst 6 dişi kaplama yapıldı çürüktü kan damlası falan kullandınız mı o da yapar diye biliyorum
Bebitom_3 Karpuzlufistiksarma oğlum 37 aylık 12.500_13 arası gidip geliyor.. aşırı hareketli bir çocuk
Sadeturkkahvesi Yildizzza yok kullanmadık sabahları d vit veriyodum akşamda balık yağı onlar yaparmı bilmiyorum düzenli fırçalıyorum ama no yani gün be gün artıyo
Yildizzza Sadeturkkahvesi gidin o zaman ilerlemeden ben pişman oldum çünkü hemen gitseydik fissür örtücü yapardık çürüme önleyici demişti doktor o yüzden anestezi altında kaplamaya yapıldı mecburi
Sadeturkkahvesi Yildizzza sizinkide ilk başta böyle sararıp sonra mı çürüdü Hani sigara içerler ya erkekler dişlerinde böyle tartar olur sararır öyle başladı bide diplerden
Gryffindor Sadeturkkahvesi Merhaba benim oğlumun da bugün fark ettim köpek dişinde ve ortadaki kesici dişinde minik leke gördüm epey canım sıkıldı. Her gün de fırçalıyoruz vitaminsizlikten olacağını düşünmemiştim. Sizin de böyle mi başladı? Tam 32 aylık benimki
minikoglan Karpuzlufistiksarma bizimde 31 aylık sayılır 12,5 kilo boyuda sizinkiyle aynı canım kilosuna ve boyuna geri diyorlar ama elimden gelen her şeyi denedim yok yemiyor
Melekhnm Karpuzlufistiksarma oğlum tam 31 aylık olacak 5 gün sonra 14.500 kilo 95 cm , çok zorla yediriyorum ben öyke diyim, balık yağı kullanmaya başladım dün onu kullandığım için estra devit 3 e gerek uok diye biliyorum ( bilen yazsın bu konu hakkında)