ketenprensess_4747 Kızlar bebeğim daha 4 günlük bugün kontrole getirdim hastaneye 2.900 doğdu. Bugün tarttilar 2.600 çıktı. Kilo kaybı yeni doğan ünitesine aldılar çok kötüyüm dua edin nolur iyi olsun😶😞😞
shurup ketenprensess_4747 meme emiyor mu ? Benim oğlum da ilk emzirdiğim günler kilo kaybetmişti doktor çok normal meme emerken kalori yakıyor dedi. Merak etmeyin çıkar yakında inşallah oğlum crp 29 la girdi yoğun bakıma şimdi turp gibi maşallah
arasardaannesi ketenprensess_4747 aslında erkn almıslar ödemı gecıncı basta kılo kaybedıolar ztn bıraz daha takıp gereklı gıbı baska bıseden olmasın sarılık fln. gecmıs olsun ıns 🌺
merve4458 ketenprensess_4747 normalde zaten doğumdan sonra bebeğim şişi iner kilo kaybeder bizde de oldu ama yoğun bakım falan konusu geçmedi. 2800 doğdu 2700 e düştü bizim kilomuz da sarılık da atlatmıştık
ayrilbacim ketenprensess_4747 normalde kilo vermesi gayet normal ama daha 4 günlük neden bu kadar erken davrandılar benim de kızım kilo vermişti haliyle ödemleri gitti ama geri aldı
ketenprensess_4747 shurup benim meme ucu yok kaşıkla besledim dün slikon meme ucu aldım emiyor insalah iyi olucak
arasardaannesi ketenprensess_4747 bnmkıde 200 gram kaybetmıstı doktor ödemi gıtmıs norml dedı bır aylık kontrol dede norml kılo almıstı ztn .ne bıleym ya bnce almaması gerekırdı emıo muydu sık sık 🌺
arasardaannesi ketenprensess_4747 dha dursaydı kılo alırdı bnce hastane ıle konusun süt sağıp götürmenıze ızın verıolarsa sızın sütünuzu alsın Allah ıznıyle cabucak kavusursunuz ıns🌺🌺
arasardaannesi ketenprensess_4747 bılgi verdımı doktorlar bıze hergun öleye yakın bılgı verıolardı durumu hakkında🌺
ketenprensess_4747 arasardaannesi banada bugün verdiler durumu hakkında kilo alıyor dediler vicudundan tuz kaybı var dediler biraz nefes almakta zorlanıyor dediler
ilayko Benim kızımda 3200 dopmustu 3000 kiloya düşmüştü sütüm mü yetmedi acaba demiştim doktorumuz normal demişti sıkmayın canınızı
arasardaannesi ketenprensess_4747 Allah şifa versın ıns gıdıp emzırebılıosunuz ya o cok guzel en azından bnmkıde solunum sıkıntısı ve enfeksiyon dan yattı solunum sıkıntısı gecınce emzırmeye basladım antıbıyotık tedavısı bitene kadar bır hafta yattı yoğun bakımda🌺
papatya122 ketenprensess_4747 22 günlük oldu benimde bebeğim 1 haftalıkken gittiğimde kilosu düşmüş banada şişi ödemi gitmiş Bi hafta sonra bidaha bakalım dediler gittim kilo almıştı 4 günlük Bi bebeği hemen neden yatırdılar ilk günler zaten ödemli oluyor
arasardaannesi papatya122 tuz kaybı ve bıras solunum sıkıntısı varmıs heralde onlara bakmk ıcın yatıs vermısler sadece ödemdn dolayı zayıflmıs demelerı cok sacma olurdu ıns gecmıs olur🌺