nnuurrr yirmiikikasim23 8 aylık şuan 2 yaşa kadar kullanılıyor umuduyla aldım. Çok seviyoruz kanguruyu elim ayağım resmen.
Zeliff yirmiikikasim23 alacağınız kangurunun açıklamasında yazar ne zamana kadar kullanılacağı☺️ hepsinin kapasitesi farklı oluyor. Ben boroosbaby kullandım iki yıl. 4 yaşına kadar kullanılabiliyor kullansam şuanda olur.
Aslicamm yirmiikikasim23 ben 25 aylık bebeğimi ara ara takıyorum (11kg) ama aktif olarak 22. Aya kadar kullandım 😁 toddler modelleri 4 yasa kadar dahi kullaniliyo sanırım
Hilalll9595 yirmiikikasim23 Benim kızım erken yürüdüğü için kullanamasamda 2 kere falan anca kullandık yepyeni kaldı öyle 🤣
yirmiikikasim23 Busegr benim bebis biraz kiloluda tasirmi acaba diye arada kaldim😀 hangi marka kullaniyorsun opeki
nnuurrr yirmiikikasim23 Ben normalde sling kullanan biriydim. Ona benzer rahat bir kullanım olmasını istedim. Çok araştırıp Neko’yu tercih ettim. Size de tavsiye edebilirim.
yirmiikikasim23 Zeliff isin dogrusu kullanan annelerden oneri istemistim ona gore filtrelerim diye dusunmustum☺️
nnuurrr bebekse 3 ya da 4 aylıktan itibaren tavsiye ediliyor diye biliyorum ama alacağınız markanın yenidoğan aparatı olabiliyor ya da esnek bir kumaş ise kanguru yenidoğandan itibaren kullanabiliyorsunuz. Yani alacağınız markaya bağlı diyebilirim.
Zeliff yirmiikikasim23 belli olmuyor bazı dönemler asla kucakta durmayıp bazı dönemlerdeyse yenidoğan gibi kucakta gezmek istiyorlar😂 yeni yürüme zamanları genelde kendileri gezmek istiyor
nnuurrr yirmiikikasim23 Rica ederim. 🌸 Fiyatlar evet maalesef düzgün bir şey almak istiyorsanız biraz kıymak gerekiyor paraya. Gerçi ben Neko’nun Start modelini aldım. Çok uçuk bir fiyatı yok.