klpzeynep Merhaba Acik renk boya rengi ta siyesi istiyorum Beyaz boyamak istiyorum ama tavala aynı renk olsunda istemiyorum Gri alt tinlu yada Pembe alt tonlu bisey istemiyorum Beyazimsi açık ferah bir boya istiyorum
_YanakReisinAnnesii klpzeynep deniz kabuğuydu galiba bizim evin rengi 😂bana gayet ferah geliyor, bir bakın isterseniz .
Mrvsmt2502 klpzeynep yakın boyadık evimizi çok çok açık su yeşili seçmiştim dingin bi renkti tavsiye ederim ( ama bize gelen Boya mor alt tonlu mavi çıktı 🤦)
Beyninizikullanmakucretsizdir Konuyla alakasız ama eşimin arkadaşı Ağustos’ta evlenecek, evini lila rengine boyamış. Valla evleneceği kızın yerinde olsaydım kıyameti koparırdım bu renk ne alakağğğ 🥴
klpzeynep Beyninizikullanmakucretsizdir biz 4 sene önce evi gri ye boyadık Ayyy ne güzel oldu bilmem ne içime o kadar sindi ki neyse aradan 2 gün geçti sabah bir kalktim boya lila olmus 🤣🤣🤣 boya kurulunca rengi oturmuş ufak çaplı bir şok gecirmistim
eymenzeynep klpzeynep gri istemiyorum demişsiniz ama filli boyanın andezit 45 rengi benim çok hoşuma gidiyor
glrrak klpzeynep Eşim inşaat dekorasyon işiyle uğraşıyor 2 ev değiştirdik biri dingin griydi şuan ki evimiz sabah sisi, sakız beyazı da açık renk bakabilirsiniz
glrrak klpzeynep Polisan kullanıyor eşim silikonlu boya 1. Kalite filli boyada var diye biliyorum hangisi tercihse onu kullanır
coffeewithgummastic klpzeynep evet 😆😆🤣arada bi duvara bakıyorum aklıma düşüyor. sonra gidip marketten 1 kutu un kurabiyesi alıyorum. Daha önceki rengimiz de Polisan romansti.gri alt tonlu bir uçuk pembe gibi.cok koyu değildi aslında ama bu boyadan sonra daha ferah oldu sanki.