Niluu demburce Tavuk/köfte yanına salata veya sebze yiyorum porsiyon 4 köfte şeklinde. Alternatif sebze yemeği yiyorum yada fırında sebze yanına yoğurt veya çorba salata o şekilde😊
Niluu senaasgin3 Emzirmiyorum canım, kızımı yalnızca 3 ay emzirebildim sonra mamaya başladık. Şuan 2 yaşında
senaasgin3 Niluu emzirme olduğu için veremiyorum maalesef sanırım meme den ayrılınca veririm inşallah 🙏
Niluu senaasgin3 Bende emzirmiyor olmama rağmen çocuk 2 yaşında anca verebildim biraz iştah çok açık olunca😅😅
Yesillimon Melek_EslemNur Valla yeni başladım cnm henüz etkili mi değil mi bilmiyorum 😃ama çevremde Leslie ile zayıflayan arkadaşlarım var.
alevikra Melek_EslemNur göbek eritmek için bı şişe soda bı yemek kaşığı yoğurt yarım çay kaşığı zencefil biraz limon sık ayran gibi yap her akşam yatmadan önce iç canım çok etkili bı yöntem ama mutlaka yeme içme bittikten sonra yap üstüne bişey yeme
lceLady balinayakafaatanhamsi Buzdolabının içine yazı asss 😀 her açtıgında yemekten vazgec Beynin 🧠 sana oynadıgı bi oyun Sen aslında aç değilsinnnn diyeee😁
Melek_EslemNur Sevinctopcu insaaallah verim kuzum valla benim esimde cay in yanına cerez tatli falan filan dolu dolu yiyor tutamıyorum kendimi
Melek_EslemNur balinayakafaatanhamsi Bende de azim istikrar sıfır birde emziriyorum 2 kat acıkıyorum sankii ac olunca önüme ne gelirse atiyorim agzima
balinayakafaatanhamsi Melek_EslemNur bu saatte fındık ve hurma yiyerek bakıyorum posta. Diyet falan çıkmış aklımdan coktan
lceLady Melek_EslemNur Günaydın ☀️ Sabah tartıldım An itibari ile 66,3’üm 😀 6 kg vermiş bulunuyorum 1 bardak çay şekersiz 1 kepekli galete 1 kibrit kutusu peynir 1 adet ufak domates ve salata Şekersiz türk kahvesi Bunları tükettim 🫣