cerenkkee Kızlar dogum yapalı 33 gün oldu korunmak ıcın spiral taktırmak istiyorum ama saglık ocagı adet kanaman geldıgınde taktır dedi dogumdan sonra hemen adet kanaması da gelmeyebiliyormus aylar sürebiliyormus ne yapabilirim taktıran bilgisi olan var mı
bebekgoktug cerenkkee ben adet olmadan 2. Ayımda taktırdım doktorum taktırabilirsn dedi 1 yıl olcak bir sorunda olmadı
S_x_w cerenkkee özelde 40 kontrolümü olurken taktırdım..adetli değildim🤷🏻♀️🤷🏻♀️ şart değil yani sizden gebelik testi alıp takıyorlar dr a gidin ve konuşun derim
cerenkkee cimcime1018 uzun bir zamanmış ya hamile kalırım diyede korkuyorum dogum kontrol hapı da hiç kullanmadım bilginiz var mı hormonları bozup kılo aldırdıgı soylenmıştı bana kafam cok karışık
cimcime1018 cerenkkee Hiç kullanmadım ben de. Ama emzirirken geç olması çok normal. Ben 10. Ayda adet oldum. Bir sürü korunma yöntemi var. Haplara çok güvenmiyorum ben açıkçası. Aynı zaman da eşin de korunmalı eğer hap kullanirsan
aselbusraasel cerenkkee alakası yok canım benim ben taktırdım bir buçuk sene oldu hala aynı kilodayım hiç bir yan etkisi yok sadece bakır ria da 6 ay kadar bi süre kanamaların fazla oluyor oda alışma süreci
betmet2018 Spiralde kilo yaptığını çok duydum Ben de doğum yapalı beş ay oldu çok dikkat ediyoruz eşimle ama doğum kontrol hapı dışında nasıl korunabiliriz nasıl dikkat edebiliriz bilemiyorum
duru2124 cerenkkee ben 40’m çıktı taktırdım zaten o süre boyunca cinsellik olmuyor sonrasında ben kontrole gidene kadar birlikte olmadım sonra doktorum takabilirix dedi ve taktı
Bir-prens-annesiii cerenkkee ben 7 ay regl olmadım baktım gelen giden yok gittim devlet hastanesine kan verdim kanda gebelik çıkmayınca taktılar ertesi günü lekelenme oldu bir sonraki gün baya kan geldi acaba dedim spiral mi kaydı acile gittim spiral da sıkıntı yok regl olmuşsundur dedi doktor o günden sonra da zaten çok şükür düzenli regl olmaya başladım sadece her ay birkaç gün gecikiyor ve 7 günden 10 güne uzadı yoksa çok memnunum kafam rahat
UrbanMom cerenkkee benim arkadaşım taktirdi adetini beklemedi gittigi gun hamilelik testi yapmışlar diger gun takmislar ama acili geçmiş. Sehir hastanesinde taktirdi. Adet olmamaya guvenmemek lazim ben lohusaligim bittiginde eger korunmasam hamile kalabilirmisim çünkü lohusalik bitti bir hafta sonra adet oldum yani vücut yumurtlama donemi gecirmis