Benim kızım da 2 ay 4 günlük ve kolik. 15 16 günlükken başladı sanırım. Gözü açıkken ağlamadığı süre max 10 dk o da ben oyalıyorsam. İlk zamanlar çok zorlanıyorduk akşam olacak diye ödüm kopuyordu, hala akşam olsun istemiyorum çünkü 6 da başlıyor her akşam krizlerimiz. Ben sakinleştirmek için yaptıklarımı yazayım, kucağımda kafasını elimle destekleyip hafif geriye doğru yatırıp yukarı aşağı zıplamak, tek kolumun üzerine yüz üstü yatırıp diğer elle sırtına pat pat yapmak. Duşta sakinleşiyor o yüzden 10 15 dk duş aldırmak, fön makinesinin direk kendisini son ayarda açmak, parlak ışık bazen hoşuna gidiyor mutfaktaki ledleri açıp önünde zıplatmak, memede sakinleşiyor bazen 10 dk meme. Uyuturken her akşam yere fön makinesini açıp üstünde eşimle battaniyede sallıyoruz cenin pozisyonu aldığı için gaz da çıkarıyor o şekilde sallanırken bazen, altı açıkken susuyor bi 5 6 dakika altı açık tutuyoruz. Biogaia ve nurse harveys colex şurup kullanıyoruz bir de. Maalesef gerçekten her yolu denedik zamandan başka çare yok sadece ağlama krizini azaltıyoruz her akşam o kadar. Bu saydıklarım da max 5 er dakika zaten döngü şeklinde tekrarlıyoruz eşimle. 3. Ayda geçmesi tek dileğim, her gün gün sayıyoruz biz de. Size de allah yardımcı olsun kolik bebeği olmayan anlayamaz. 🙏🏻