nehirsude0 Beyninizikullanmakucretsizdir öğretmen maaşı bile yetmiyor ki teyzem ameliyat oldu fıtiktan şuan hem okulda öğretmen hem dershanede hemde özel ders veriyor sırf çocuklarını okutabilmek için ekonomide vasat durumda 🥺
kibritci_kiz MadamMommy eskiden halkın eğitim ve sağlık hizmetine ulaşması daha zordu bu yüzden kıymet bilinirdi saygı duyulurdu. Şimdi ne öğretmenlere ne sağlık çalışanlarına saygı yok özellikle öğretmenlere karşı saygısız yetişen bir nesil var ne yazık ki.
tubasd MadamMommy malesef genel olarak mesleklerin hepsinin hatta sadece meslek değil insanların insan hayatının hayvan ve bütün canlilarin degersizlestigi bencillesmis ben merkezci çocuklar insanlar yetişti yetişiyor ' ben yapamadım o yapsın bana yapıldı ona yapılmasın ’cilarla buralara gelindi izlenilen dizi/filmler bilinç altına yerleştirilen değer kayıplarımız ve en acısı hala hiçbir şeyin farkında olmayan insanlar. Şunu unuttuk özgürlüğümüz başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter ama ne mümkün gerek değer yargıları gerek dini inanclar gerek siyasi görüşler herkes birbirine bişey dayatma derdinde Allah hocamıza rahmet eylesin çok acı giden bir can ve o cana mal olup yitirilen bir çocuk ve hayatı..
MadamMommy Canım ATAM diyor ya ‘Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ diye ben de diyorum ki; Canım anneler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.
Zynpgmt Kadına,hayvana,çocuğa derken sıra eğitimcilere geldi. Ülkemizde durum giderek kötüleşmeye başladı. Yalnız öğretmenlerin değil çocukların da can güvenliği yok bu durumda artık okullarda.
durununannitoskosu MadamMommy Balık baştan kokar diye bir laf var, siz çok haklısınız fakat yönetim öğretmeni itibarsızlaştırırsa halkta kat ve katı görülür maalesef, sonumuz hayır olsun