cikolataliekmek benim 2 cocugum oglum.Ilkinde meme reddi biberon reddi alerji hepsini yasadim ben psikolojim bozulmustu.Simdi oglumda bazen emmek ostemiyor fön makinası slaonda takili hemen basiyorm onu duyunca sakinlesip emiyor gece muhakak emzir kiloyu aldiran gecr sutu az emer ama cok yagli oluyor.bide bence dut ve incir kaynatt her gun kisik ateste bi tencere ben her gun kaynatip bol suyla iciyorm fark etti bide tek artiramnin sutu surekli emzirmek ben bos memede olsa surkeli veriyorm emzik emer gibi emzirerek artiriyorm baska sansim yok slerji mamasini icmiyor çünkü.ayrics olumlama ysp cok cok faydasi oldu inanarak yaptim ben bunu isaret ve orta parmağınla basinin tepe noktasina vurarsk sutum cok fazla bebehim cok guzel doyup kilo aliyor bebegim emmeyi cok seviyor dedim simdi yine basladm.dedigm.zamanlar goguslerm ts gbi kalkiyirdm dusun beynini kandir ve gozunde canlandir cocugunun agizndn sutler aktgini bunu nette gormustm kadin cok faydasi oldu demisti hakikektn beynini kandirirsan sut artiyor cinddi anlamda hemde