barbiee_ Konulardan bağımsız ama salon çiçeklerine bi merak saldım salonum çok boş duruyor önereceğiniz şöyle güzel bişey varmı 😅
degersizbirhayat_1 barbiee_ şu an salonumda olan ve çok güzel duran iki çiçek söyleyebilirim bir madagaskar dragonu diğeri benjamin
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU barbiee_ bende ikisi de vardı ama şuan sadece deve tabanım kaldı. Küçük bir eve taşındık yerim olsa büyük bir starliçe almak isterdim 🥰 bu arada yukkaya da bakın oda baya sağlam ve uzun ömürlü çok bakımda istemiyor
kukii hangi şehirdesiniz aynıysak bende devetabanı var bir dal verebilirim köklendirebilirsiniz 🙏 ha bu arada ara sıra bime geliyor bitkiler
kukii Kız yuccaların ağaçları oluyor parklarda bizim buradaki bir parkta var hatta öyle görürsen küçük bir yavru kopar dik çabuk tutuyor zaten 😂
kukii mylittlebabbym çok güzel maşallah bende 2 yıl önce aldım böyle diye bunun daha küçüğü çıktı bende böylesini çok seviyorum 😂🧿
barbiee_ mylittlebabbym bunun cinsleri oluyormuş sizinki hangisi acaba çok güzel baktımda ben yaprakları böyle ayrık değildi
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU barbiee_ evet uzun ben çok bakamıyorum ona rağmen yeni yapraklar veriyor sürekli 😍
degersizbirhayat_1 barbiee_ Atmaya çalışayım Bakımı kolay aydınlık seviyor direkt güneş sevmiyor benjamini herkes bakamıyormuş neden anlamadım nazlı niyazlı diyorlar ama benimki çok füzel büyüdü o da budanmayı seviyor