barbiee_ AyBuBen olabilir evet bende vücut+saç ama yavrucağızımın saçı nerdeyse sayılır sebamedde çoğaltmadı mustelada. Kıyıp ecowell alacam zaten uzun süre kullanıyorum. Şimdi ne ucuz ki hem
AyBuBen barbiee_ aynen öyle ucuz şey kalmadı ve hem kalite hem ucuzluk özellikle bebek ürünlerinde hiç kalmadı denebilir. Bence kullanmanıza değer bi şişeden sonra sonucu görürsünüz tabi gerçekten dedikleri kadar var bi şampuan
AyBuBen barbiee_ bu arada vucut losyonunuda almıştım yanında müthiş ötesi kokuyor banyodan sonra masajla sürüyorum ona da bi bakın derim zaten ipek gibi vucutları sürünce kadife gibi yumuşuyo :))
livanurvealpinannesi61 barbiee_ ıva natura ikili 473 TL hepsi burada da. Ben hep İnternetten alıyorum.
livanurvealpinannesi61 barbiee_ ecowell kullandım 2 kutu aşırı göz yakıyor kızım gözüm yanıyor anne diyordu oğlum da aynı ıva natura kullanıyorum yakıyor demiyor ağlamıyor ben trendyol yada hepsi buradadan alıyorum sürekli
barbiee_ livanurvealpinannesi61 az önceki arkadaş denemiş yakmıyor diyor acaba siz sahtesini falan mı aldınız. Ben internettekilere güvenmiyorum
mylittlebabbym livanurvealpinannesi61 doğduğundan beri kullanıyorum asla göz yakmıyor. Sizin çocuğunuzun gözü başka bir şeyden yanıyordur. Yada bozuk sahte ürün almışsınızdır. Kendi gözüme direkt sürdüm yakıyor mu diye asla öyle bir şey yok.
livanurvealpinannesi61 barbiee_ ebebek ve eczaneden alanlar da göz yakıyor diyor 🤷♀️🤷♀️ burda sormuştum öyle dediler benim aldığım orjinal üründü canım
D_deniz Zeyno123 ocowel hediye geldi bize şampuan ve losyon. Kokusu harika. Ama mustela nin hem şampuan hem losyonu işlevselliği çok iyi özellikle losyonundan vazgeçmem
Zeyno123 D_deniz mustelanin losyonu mu iyi ikinci bebegime yag almak yerine losyon almayi düşünüyorum
melera barbiee_ Baby Me organik şampuan serisi /ecowell şampuan/purresed/MİNORİS Hepsi tertemiz yüzde yüz dogal içerikli. Hepsini kullandım kullanmaya devam ediyorum 3.5yasında. Minoris hiç pisman etmez siveno ve inciada pişman etmez
melera barbiee_ minoris)/purresed görmedim hiç cok sık giderim. Siveno/ incia /baby me organic/ ecowell var ebebekte.
melera barbiee_ gönül rahatlığıyla hepsinide öneririm. Bütçenize hangisi uyarsa içinize hangisi sinerse bakarsınız. Olmayanlar internette satışı