barbiee_ Bebeğim 10 aylık mustela kullanıyodum çok pahalanmış. Sebamedde kullandım cildini kurutuyor. Önereceğiniz şampuan varmıdır çiçeklerimm 😇
AyBuBen barbiee_ en başından beri ecowell kullanıyorum kokusu saç uzatmaya etkisi saç artırmasını da gözlemledim çok memnunum velhasıl
domatesguzeli barbiee_ ecowell kullanıyorum ben stok yapmıştım şuan nekadar bilmiyorum ama hem saçı yumuşacık yapıyo hemde içeriği en doğal şampuanmış. Saçı çabuk uzatıyor bide gürleştiriryor onu farkettim
Cileklipastam barbiee_ mustela pahalanmismi bende onu kullaniyorm dogdugundan beri 5 aylik oldu daha bitmedi baya bereketli boyle olunca uyguna gelir gibi
JollyBaby barbiee_ Bende bebeğime ecowell kullanıyorum kokusu, yumuşaklığı harika. Az bir şey damlatsanız bile köpürüyor hemen
mylittlebabbym JollyBaby aşkom ne kadar gidiyor bir şişe size. Ben 1 ayda bitiriyorum acaba çok mu sıkıyorum 😂
domatesguzeli barbiee_ ben 200 küsüre almıştım stok halinde şuan nekadar tam bilmşe e bebekte var ama
selimalpinannesi Ben dalin kullanıyorum 1 aydır şu an 4.5 aylık hem uygun hemde hiçbir yan etkisi olmadı 😊
barbiee_ selimalpinannesi aynen uygun bayağı. Bizimkinin cildini kurutur yapı itibariyle dalin yumuşak yapmıyor diye biliyorum 😇