NewMomm1 Annelerim oğlum 5 ay 3 günlük bebek tarhanası vs hangi marka alıyorsunuz ve neler almam gerek bebek irmiği, keçi boynuzlu büskivi vs gibi kullanmamı önereceğiniz bir şey var mı ek gıdaya 4 buçuk aylıkken başladım doktor önerisi ile.
zehra14 NewMomm1 merhaba ek gıda olarak ne veriyorsunuz? Benimde bebeğim kilo alamadı doktor 4 aylık 10 günlükken başlattı şuan beş aylık iki günlük altı aralıkta doğdu siz şuan ne veriyorsunuz
BuzluLatte NewMomm1 makarna lutfeni tek geçerim. Pekmez, organik meyve suyu konsantelerinde de wefood🌸
minikmucizemaak NewMomm1 Ben OG marka aldım. Bebek irmiği, tam yulaf unu, tam pirinç unu, havuçlu muhallebi, zeytinyağlı bebe bisküvisi, tam buğday unu, keçiboynuzu pekmezi aldım. Tarhana stokta yoktu stoğa girince onu da alacağım. 🤗
eylaynr Ben makarna lütfen ürünlerini kullanıyorum memnunum. Şimdilik eğer makarna lütfen almasaydim og natural alacaktım ama o ara makarna lütfen indirimi vardı o yüzden
eylaynr NewMomm1 bebek ırmağı, tarhana ilk etapta kullandıklarım. Keci boynuzu unu pirinç unu aldım ama henüz kullanmadim
Kokina07 Og natural çok memnunum her şeyim oradan.mağazasına gitme imkanınız var ise daha uygun bilginiz olsun
NewMomm1 zehra14 yoğurt Patates Kabak Havuç Yumurta sarısı Avakado Muz Verdim yeni yeni tarhana vs alıp vereceğim 5 aralıkta doğdu brnim oğlum da
Kokina07 zehra14 biz şuan Çoğu şeyi yiyorız ben 6 aylıkken başladım size fikir veremem erken olabilir. Sanırım ev yoğurdu şuan en makulu. Doktorunuza sorun derim❤️
zehra14 NewMomm1 ben yoğurt muz elma haşladım yumurta sarısı verdim ama kabız oluyor ya sizde de böyle bir şey var mı
NewMomm1 zehra14 içine biraz zeytinyağı koyup ver ve kabız yapacak ürünleri arka arkaya verme ek gıdaya başlama sürecinde kabızlık normal🌸
lina3008 Beyorganik kullanıyoruz çok memnunum özellikle tarhanasını kızım çok seviyor denemenizi öneririm
NewMomm1 zehra14 ben hiç zeytinyağı koyup vermedim ama doktor 1 çay kaşığı koy dedi. Günde bazen tek öğün bazen 2 öğün şeklinde veriyorum. Doktor verebilirsin dedi. 5. Ayda da çorbaya başlayabilirsin demişti. Oğlumun kilosunda sorun yok ama mama ile besleniyor o yüzden başlattı bizi bebeğiniz kaç kilo ki?
zehra14 NewMomm1 ben 4 aylık 10 günlükken götürdüm 5 kilo 250 gramdı baya düşük kilosu bende mama ve meme şeklinde gidiyorum sütüm az daha çok mama veriyorum