scinar 2bebisannesi_ kuru fasulye firsat bulursam pilav bulamazsam soganla yesin 🤣 Buzlukta yapraklarim bekliyor sarilacak insallah sararim atarim bende🤣
kukii Simsimy Ay forumda bugüne kadar en yararlı şey bu postun açılıp bu köfte tarifini görmek oldu bana 😂😂 Ellerine sağlıkkk tekrarrr 🫶🏻💐
Simsimy kukii Teşekkür ederim canım. Yakın olsaydık birlikte yerdik :) Ben sık sık yaparım, sık sık yerdik 😂
SiprayiL 2bebisannesi_ tavuğu sebzeleri sosla gönder fırına bundan kolay ne var 😅 mantarı da eşim Airfryerda yapar 😅 size de afiyet olsun 😍
kukii 2bebisannesi_ bulamıyordum ya 😂 şinitzel gibi şeyler çıkıyordu bu bambaşka bir lezzet 😂 2bebisannesi_ Hahaha saol Allah razı olsun sen olmasan bu tarife gerçekten denk gelemezdim 😂🙏
Cedricc Dedektifgadget trendyoldan aldım canım .”Avvio 90*90 mermer görünümlü kum saat ayaklı mutfak masası” olarak geçiyor
lohusaserbeti 2bebisannesi_ hayatta sarma saramam önümüzdeki 10 sene asla o kadar vaktim yok. Tavuklu bezelye ve cacık yaptım. Şişko patates olduk artık pilav yapmıyorum