Mevara Gerçekten kaliteli süt diye bir şey var mı? Yoksa bebekten bebeğe mi fark ediyor kilo alışı? Bebeğim 3 aylık ve 5.500 kilo doktor biraz zayıf gibi geldi dedi zaten sağlık ocağındaki hemşireler insanın moral bozmakta bir numara hiç gitmek istemiyorum🤦🏼♀️ Proteinli yemek bebeğin kilo alışını etkiler mi sevgili anneler ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Denizeslemm Mevara benm bebeğimde 3 aylık 5600 gayet iyi dedi takma benm sütüm de aman aman yok kilo alımı normal mama fln vermedim
Kardelen25 Mevara benim bebegimde ayni 3 aylık 5.500 kg ilk 2 ay yaklaşık 1000 kilo aldı bünye ile alakalı galiba 🤔2 gun once dogum yapan arkadaşım var onun bebegi tosun gibi maşallah
GameProMom Bence tamamen bünye ile alakalı , ben protein açısından et tavuk vs asla ağzıma sürmem ama sütüm yarıyor , bebeğim 4 aylık 7400gr annemin ve ablamında bu şekildeymiş , dr genlerle alakalı demişti bana süt kalitesi
nursahbayalkin her annenin sutu bebeğinin ihtiyacına gore ve kalitelidir bebeğinin kilosu da gayet iyi eğer sağlıklıysa sütun de yetiyorsa kimseyi takma derim olumsuz yorumlar seni üzecek sutunu de etkileyecektir
Mevara nursahbayalkin evet aslında kilo alımı iyi çok şükür ama böyle söylenince moral bozulmuyor değil
sabirsizbebek15 Mevara yağlı süt var protein ağırlıklı beslenirsen oluyor. Şekerli yediğin zaman süt artıyor ama sulu oluyor
arden2019 Merhaba aynı problem bende de oldu ilk 2 ay 1 er kilo aldı beneğim suan 3 aylık 5500 kilo 600 gram almı doktorumuz az dedi sütün kalitesi düşmüş dedi.her sabah 2 yumurta bol dereotu peynir hergün et yada balık günde 3. -4 bardak rezene BOZA tatlı olarakta irmik yiğceksin dedi haftaya tekrar kontorle cagardı en onemlisi öğün atlamamak sabah oğlen aksam düzenli protein sgırlıklı yemek
Mevara arden2019 çok teşekkür ederim deneyeceğim peki kontrole gittiniz mi kilo alımı nasıl bebeğinizin?
Mevara Sakura-chan mesela bebeğim gün içerisinde sıklıkla memede ama kilo alımı az yani sütüm yaramıyor ki kilo almıyor demek ki.
nursahbayalkin Mevara size en dogrusunu bebeğimiz söylüyor zaten kilo alımıyla inanlar kilolu olsa konuşur zayıf olsa konuşur her zaman konuşmak için biseyler bulur
arden2019 Mevara bunları yiğerek heray 1 kilo alıyodu ancak bu ay ben öğün atladım ve nasıl olsa sütüm oturdu diye biraz saldım 600 gram almış doktorumuz kızdı.aynı rejımı 1 hafta daha yap haftaya tekrar kontrol dedi.şimdi sana yazdıklarımın aynısjnı tekrar yapıyorum ctesi kontrole gidicez bakalım bir haftada ne kadar aldı