berilla7 hamileydim biraktigimda cok zor biraktim bende 5. Ayimda ancak birakabildim. 1 haftada tamamen bitirdim mesela gunde 15 tane sigara iciyorsam 8 e dusurdum gün icerisinde ertesi gün 7 sonra 6 derken son gün 1 tane ictim. Ertesi sabah esime sigara birakmamasini soyledim biraz zorladi basima agrilar girdi agzim uyustu vs ama yok o sigara bitti ya icmicem icmicem diye kendi kendime telkin verdim. Sigara istedikce canim cekirdek aldim kuruyemis aldim ilk 2-3 hafta zor istiyor canin sonra alisiyorsun suan aklima bile gelmiyor 2 sene olacak. Sabahlari inanilmaz dinc uyaniyorum meger inanilmaz igrenc kokuyormusum sigara ictigim zamanlar. Yüzümdeki lekeler azaldı,parlamaya basladı. Daha rahat ve derin nefes almaya basladim. En onemlisi gecen dislerimi yaptiriyordum doktorum iyiki birakmissin nikotin parikülleri olusmus dis etlerinde dedi baktim kahverengilesmeye baslamisti on dislerimin dis etleri. Cok zor birakmasi evet ama hem kendin hemde minicik gozunun icine bakan cocugun icin yapmasi gerekiyor insanin. Hala birileriyle sohbet ederken yakasim geliyor ama gecen yila cok yazik ederim diye baslamiyorum