uslue Merhaba hanımlar size bişey sormak istiyorum sizce yemek odası bir evde çok mu gerekli yemek masasını seneden seneye kullanıyoruz hergün silsem yine de toz içinde bir tane oğlum var ama o kadar hareketli ki gün nasıl başlıyor nasıl bitiyor hiç anlamıyorum işlerimize yetişemiyorum her gün bir iş yükünü eksiltme niyetindeyim yatak odasında mutfakta baya sadeleşme yaptım büyük eşyalar batıyor şuan herşey fazla geliyor gözüme aranızda oturma odasında yemek masası ıvırı zıvırı olmayanlar var mı eksikliğini yaşıyor musunuz
Hilalll9595 uslue yemek odası nedir benim aklıma o oda yemek için ayrılmış oluyor 🤣 benim salonum var yemek masam konsol falan orda bide ayretten mutfağımda var masam mutfakta yer içeriz ama misafir gelince mutfakta ağırlamayı sevmiyorum salona kuruyorum
Kk41 uslue ilk evlendiğim de salonu kullanmıyorduk boşuna bekliyordu oda . Çocuğum olunca küçük odayı ona oda yaptık salonda oturuyoruz . Bence yemek masası gerekli çok misafir gelince ben rahat ediyorum mutfakta ki masa 4 kişilik orda agırlayamazdım
simseklivekalpli uslue bizim iki farklı yemek masamiz yok. Açılınca gayet büyük olan (kapalı haliyle de buyuk) yemek masamiz var mutfakta. Onu kullanıyoruz. Ekstra masa ihtiyacımız olmadı ama Sandalyeleri 4 tane almışız büyük pişmanlıgını yaşıyoruz.
ikiekmekaldimevegidiyorum Benim yemek masam yok mutfak masam açılınca büyük oluyor ve yetiyor. İyi ki de yemek masası almamışım hiç eksikliği yaşamadım pişmanda olmadım
sezerckmom Valla bende azaltmak istiyorum ama masa almicktm salon takımında teyzem dedi doğum günü kutlaması falan yapmk istersn lazım olur oda bana mantıklı gelmisti
_ozdemmmm0 Benim vardı söktüm streçledim kaldırdım bi köşeye onun yerini kocaman oyun yeri yaptım rahat rahat takılıyor yoksa bebişler masa altına girmeyi seviyolar allah korusun başını falan vurur hem bu yönden hemde temizlik için pratiklik olur bebekli ev zaten kim dekor kim düzen görüyor kendinizi nasıl iyi hissederseniz öyle yapın nasıl gözüne rahat geliyorsa herşey kalkıyor zaten hareketlenince
cimcime1018 simseklivekalpli Marketlere tabureler geliyo onlardan alın. İnsan gelince verin kullansinlar ne olucak ki 😌
belus uslue eğer kalabalık misafir grupları gelmiyorsa yemek masasını iptal edebilirsiniz bence, ama misafiriniz çoksa bu sefer nerde oturcaklar diye dert olur, ağırladığınız misafire göre yani.
cimcime1018 uslue Yemek masası konsol hiç bişey yok salonumda 🤩 Böyle çok huzurluyum hiç de eksiklik hissetmedim. Ne kadar sade olursa o kadar temizlik pratik olur. Hem de orda masa burda masa mantıklı bulmuyorum
uslue cimcime1018 sırf işim çabuk bitsin ev düzenli temiz görünsün derdindeyim yapmayınca aklıma takılıyor yapınca çocuk oyun istiyor ben dinlenmek istiyorum hepsine yetişmek zor tabiki hepimiz aynıyız bence valla baya niyetine girdim kaldıracağım 😌
simseklivekalpli cimcime1018 tabure var hallediyoruz da artık 5 kişilik bir aile olduk o yüzden yeni masa ya da sandalye ihtiyacımız var 😁
bebitonunannesi_ uslue yemek masam yok hiç eksikliğini hissetmedim,elden çıkarın derim hemen boşuna temizliğine vakit ayırmayın,ben çok sadeleştim hala da sadeleşmeye devam ediyorum,konsol ,yemek masası,orta sehpam yok mesela bunlarında eksikliğini hiç hissetmedim
One-life uslue ben salonda oturuyorum oğlum rahat oynasın yürtecle gezsin diye masamı da kaldırdım bütün aksesuarları orta sehpaları uyku sorunu var bide salonun ortasına tavan beşiği taktık oyun evi gibi oldu zaten herşeyim siyah temizliğinden kurtuldum ama benim mutfak ve balkonda da masam var gelenler hep orda oturuyo misafir ağırlamıyosan kaldır büyüyünce eski haline geitirsin gelen senin salona ne olmuş diyo hiç de umurumda değil bebeğim rahat etsin
tubiiik_ uslue ilk evlendigimde sadece mutfak masası almıstım oturma odam da masa yoktu mutfak masam kırıldı oturma odasına aldık biz kullanıyoruz hergun kullanmasak gözüme batar kaldırırdım direk
uslue Sadeturkkahvesi geliyor tabi gelmez olur mu mesela bu ramazan hamdolsun evde bir günümüz misafirsiz geçmedi ama çevremde ki insanlar yer sofrası kursam da memnun olurlar ben onlar senede bir gelecek diye de tutmak istemiyorum masayı normal zamanda da gelseler yine sehpa var düşüncesindeyim
mehbus uslue çok kalabalık misafir ağırlayan biriysen lazım oluyor. Ben evlenirken gereksiz dedikleri için almamıştım bende sadelikten yanayım fakat arkadaşlarım eşleri geliyor mesela kalabalıkta en ihtiyacım olan şey yani mutfak masam açılsada çok sıkışık oluyor. Kalabalık kutlamalar yaptığımda çok lazım oluyor