kirmizibasliklikiz_ Sevgili anneler altin bileklik almak istiyorum ama model olarak fikrim yok.. sizler kullandiginiz bileklik gorsellerini paylaşabilir misiniz fikir sahibi olayim 😄
Bebisss03 kirmizibasliklikiz_ 22 ayar mı alacaksınız yoksa yeşil altın mı benimkiler yeşil altın ben 22 ayar sevmiyorum var ama takmıyorum isterseniz benimkileri atabilirim
usenmedimyaptimbirvelet kirmizibasliklikiz_ cartier model bilezik var bende tavsiye ederim hem spor hem şık
kirmizibasliklikiz_ Bebisss03 yesil altin ne ay ilk kez duydum bi atin bakayım hele.. benimkilerden çok sıkıldım ama hic model yok aklimda
Beyninizikullanmakucretsizdir Çoğumuz fakir olunca resim atamıyoruz, zengin kullanıcıları bu posta davet ediyorum 🤣🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir @Lazerlimunafik canım kocan başından ayağına kadar altın takmıştı şu bacına yardım et 😜😁
Lazerlimunafik Beyninizikullanmakucretsizdir Yatıyom ben noldu ne altını kendime beyaz atlet alacak param yok
Beyninizikullanmakucretsizdir Lazerlimunafik yırtık donun bile altından gelmiş atlet alamıyorum diyorsun 😁😜
yirmiikikasim23 Lazerlimunafik yaa birsey soracagim konudan bagimsiz da gif leri nasil yukluyorsunuz acaba ?
selimhankerem ikiaslanannesi ama bunlar zamanla çatlıyor haberin olsun benimde vardı çatladı sattım mecbur
mirbo ikiaslanannesi yaa benim kolyemin bilekliği bu kolyemi hiç çıkarmam ben eşim zamanında bilekliğini de al istiyorsan dedi ben çok tutuyor diye almamıştım ne akılsa artık 😂😂 kıyamadım heralde 🤦🏻♀️😂 güzel günlerde kullanın çok güzel duruyor
agzimizintadikacmasin kirmizibasliklikiz_ @Lazerlimunafik pistte alalım kendinin altın kaplama tuvaleti bile var 😁😁