KorkmaYemem Siz gerçekten fikrinizi belirtmekle kalmamis hakaretler etmissiniz. Birde nerdesin diye soruyorsunuz. Nerde olacağım bebeğe bakıyorum. Sosyal hayat, uyku hiçbir şey yok. Siz eşinize dostunuza annenize vs emanet edebiliyorsunuz belki bende şu anda o durumlar yok. Ben izmirdeyim , eşim taaaa Antalya’da iş bulabildi. MARKET EVİMİN YAN APARTMANIN ALTINDA ÇÖP TE HEMEN KARŞI YOLDA. MARKETTE DAKİKALARCA OYALANDİGİMİ NERDEN CİKARDİNİZ? HEMEN NE ALACAKSAM ALİP YUKARİ ÇIKIYORUM. ZATEN İKİ KERE YAPTIM VE KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİP SORDUM. BU KADAR LİNÇLEYİP HAKARETLER YAĞDİRMANA GEREK YOK. Anladim yemek yaparken bile yalnız birakilmaz ama burda beni bu kadar linçleyenler mükemmel anne baba olacaklar. Sıfır hata ile çocuk büyütecekler. BANA, BULUNDUGUM DURUMU ANLATTİGİM HALDE LİNC SEKLİNDE YORUM YAPANLAR SİZE DİYORUM, EĞER ALLAH TEK BİR HATANİZİ GÖRÜRSE annelik konusunda bana söylediklerinizi size yedirsin size gelsin. Dinime kufreden müslüman olsa… Bundan sonra tek bir yanlış yapmayin yaparsaniz akliniza geleyim. Sadece görüşünü belirten insanlara bisey demiyorum ve aynen bundan sonra asla çöp atmaya bile bebeksiz inmicem yakinimda bile olsa ama bu hakaretler nedir ya. Herkes burda birşeyler soruyor, bende sorayım dedim demekki kafam karışmış tamam cevabını aldım.