Blackberry Kızlar oğlum 32 aylık iştahsiz ve zayıf bildiğiniz iştah açıcı takviye gıda yada doğal şeyler varmı
delirmeceler Blackberry pekmez verebilirsiniz zaten iştah açıcı diye malesef birşey yok olsa bende kızıma kullanırdım
OncedenGurme Blackberry kilosu gayet iyi. Size iştahsız ve yemiyor gibi gelebilir. Benim 44 aylık kızım 13 kilo, gerçek iştahsız ve yemeyen çocuk budur. Gereksiz takviyeler vermeyin, yarın bir gün obez olursa daha büyük sıkıntı
livanurvealpinannesi61 delirmeceler babybomb var çok güzel açıyor 3 yıl olacak kullanıyorum memnunum.
Blackberry Humeyramm 15 kilo ama asla 15 gibi durmuyor eti sıkı herhalde ben de 75 kgyim herkes 65 duruyorsun der boyu da uzun
livanurvealpinannesi61 Blackberry 32 aylık 15 kilo daha ne olsun. Kaç kilo olsun istiyorsunuz ki siz. Kilosu fazla bile. Benim oğlum 3 yaşında 17 kilo şuan. Gören demez 17 kilo. Boyu uzun ise zayıf görünmesi normal kilosu gayet iyi. Yemek yemiyorsa değerlerine baktırın Bi.
Blackberry sahrabalam2 sizene benim bakış açımdan Bi soru sordum cevabın varmı o soruya yoksa geç işte Allah Allah
Dilruba_1 sahrabalam2 😂😂😂 ya ilahi evet kilosu da iyiymiş aslında ben de zayıf diyince 10 sandım toplum baskısı da olabiliyor herkes zayıf zayıf demişse ..
delirmeceler livanurvealpinannesi61 bir deniyeyim ama doktorumuz iştah açıcı diye birşey yok sadece vitamin takviyesi dedi kızım pek yemek seven birisi değil kilosuna takılmıyorum ama vitamin eksikliği olmasınıda istemiyorum teşekkür ederim
sahrabalam2 Blackberry sizene diye bişey yok bir şey yazmışsın gelen cevaplara da iyi kötü hazır olmalısın . Saçmalık şurada ki çocuğun kilosu gayet yerinde üzerinde nasıl durup durmadığı saçma bir konu . 15 kolo omo oylo gostormoyor cok zoyof doroyor.
Blackberry sahrabalam2 teyze senin derdin ne ya Allahım yarabbim 😀gayette sanane çocuğumun boyu uzun ve zayıf duruyor en önemlisi de yemiyor tavsiye edeceğiniz bişey var mı diyorum yemesi için yok ne biçim bakış açısı yok dalga geçmeler hayırdır ya sahrabalam2
Blackberry OncedenGurme haklısınız kilo almasını istiyorum yalan değil ama önceliğim yemek yemesi, yemeğini yesin böyle kalsada iyi ama gerçekten yemiyor kilosu size iyi gibi gelsede