hrhdjro M987 anne baba dedi nene hala benim hayır gitti gel hadi mama meme gibi kelimeleri var bazen de birseyo tekrarlıyor sonra şöyle diyoruz demiyor bu sefer sizin kaç kelimenin var
hrhdjro Defnemmm1 evet ya gerçekten ekran şuan iyi diyen yok yaninotizm falan çok da yayıldı bundanda korkuyorum dün suyla oynayarak yedirdim tezgahın üstünde ama he p de böyle korkuyorum hasta olacak diye
Defnemmm1 hrhdjro boya kalemleri felan deneyin veya en sevdiği bebek varsa bir ona bir ona yediriyormuş gibi yapın her gün çeşitli oyuncakla yemek daha iyi olur gibi
hrhdjro Kaktusseveranne kitap okumuştum bir kaç kere galelenmemisti devam edeyim bari belki okudukca sever
Kaktusseveranne hrhdjro TRT çocuk kitaplık var ekrani göstermeden uyurken dinlete bilirsiniz veya orda dokunarak çıkan şeyler var onlarda dikkatini ceke bilir en azından ses duyar buda bir fayda saglaya bilir
aycavera hrhdjro ekran otizm yapmaz ama konuşma geriliği, sosyal bozukluk gibi pekçok soruna yol açar
kirlibeyazkedi hrhdjro benimki de yerinde durmaz normalde ama kitapları çok seviyor. Bir de ilgi çekici şekilde seslendirme yapıyorum o önemli bir detay 😅