Aselerva27 Kızlar instagramda önüme sürekli yok iki ayda kpss ye hazırlan atan yok şu kadar sürede hazırlan atan konular çabuk bityr bunların güvenirliği nedir alan var mı ismini duyan var mı bilgisi olan
asel_044 Aselerva27 geçmiş yıllarda hazirlandiysaniz temeliniz varsa olabilir ama yoksa hiç aldırış etmeyin bence
bilememolabilir Aselerva27 temeliniz olsa bile 2 ayda imkanı yok illaki konuları gozden gecirceksiniz 2 ayda millet deli gibi soru cözuyor denemelere giriyor cikiyor. Bazılari umut tacirliğinden başka bir şey yapmıyor yazık günah milletin parasına.
asrinhatasi Aselerva27 onlar daha çok genel tekrar dosyaları paylaşıyor. Ben de aldım bir kaç sayfadan öyle şeyler ama dediğim gibi tekrar amaçlı kullanıyorum. Temel yoksa sadece onlarla atanmak zor
Aselerva27 bilememolabilir ben de şaşırdım zatrn bi nevi garanti veriyormuş gibi de iki ay da imkansız
Aselerva27 Ogulluana bir tanesinş örnek vereyşm karşıma çok çıkıyr kpss uzmanı diye bir sayfa 20 günde tarüh türkçe mat biter yazıyr ç şaşırdım
marsiyen Aselerva27 Evet atandım. 8 sene oluyor. Ben mezun oldum o sene atandım ara vermedim. O yüzden beş ay yetti bilgilerim tazeydi.
asrinhatasi Aselerva27 sercan hocam ve kpss ailesinden almıştım ben. Dediğim gibi çok özet şeklinde bunlar. Eğer normalde de çalışıyorsanız iyi olur ama hiç çalışmadıysanız ya da az çalıştıysanız yetersiz kalır
afrakevser Lisans kpss yemi hazırlanmak istiyorsun eğer lisan ise çok detay var iyi bir hazırlanma istiyorsan iki sene hadi bir buçuk olsun orta öğretim kpss ise bir yıl yeterli bence