Eailesi4 Pamukbaby maşAllaj size kefiri nasıl yapıyorsunuz ben yoğurtlarını hala yapıyorum ama peynir labne yapmayı bilen bıraktım alıyorum 🥰
_tuuggcce_ Ben labne harras veya pınar organik olanı alıyorum. Kefir olarak doktorumuz altınkılıç alabilirsin demişti. Daha hiç kefir vermedim ama
Eailesi4 _tuuggcce_ hiç duymamıştım görürsem denemek isterim sade kefir ikiside seviyor küçüklükten alıştılar 🥰
Deletedmom_110 Eailesi4 2 dir sok ve bim harici market yok biminkiniii aldım çok güzel normalde içim sütaş pınar kullanıyorum kefir de bu sefer sütaş aldım normalde altınkılıc alıyorum
Eailesi4 Deletedmom_110 temiz içerikli mi bilmiyorum doktorumuz bizede içim ve pınar tercih edebilirsiniz demişti ☺️
denizprenses1912 Eailesi4 şimdi gelir "evde yap daha sağlıklı"cılar 😂 ben kiri marka kullanıyorum,bazen de Pınar labne alıyorum canım çünkü araştırdım ve ikisi de temiz içerikliymis.
Eailesi4 denizprenses1912 kiri yı hiç denemedim deneyeceğim 🥰 Gelsinler her çocukta her annede özeldir 🤗
Eailesi4 Deletedmom_98 ben hep sade alıştırdm gerçek tadını alsınlar diye yemedikleri şeyleri yedikleriyle şeylerle karıştırıyorum tabi 🥰 Karadut özü hangi marka tercih ediyorsunuz
Eailesi4 tantuniayrangerisiyalan evet biogurme denedim güzeldi altınkılıç çok yazan olmuş ilk defa duydum ilk gördüğümde alacağım 🥰
Pamukbaby Eailesi4 kefirin mayasını ziraatlerin satış yerleri oluyor oradan temin ediyorum mayayı güzel bakıp kullandığımda 1 sene felan götürüyor beni
_tuuggcce_ Eailesi4 nasıl veriyorsunuz? Benim bebeğim 8 aylık. Biberon reddimiz var biberon ile içiremiyorum. Suyu bile yavaş yavaş yeni alışmaya başladı 🤗
nazlii1_ Eailesi4 Evet kendimde içiyorum daha güzel içiliyor laktozlu olanlarin tadı acı gibi geliyo bana